Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Жълти ксенонови крушки Golden eye H3, 3000 К, 55 W

22,90 лв

Жълти ксенонови крушки Golden eye H3, 3000 К, 55 W #04002

Особености:

Жълтите ксенонови крушки Golden eye са универсални и са подходящи за коли, джипове, трактори, мотори, мотоциклети и други превозни средства. Светлината, която излъчват, не се поглъща от пътя. Направете правилния избор, като монтирате ксенонови крушки за фарове. Те значително пoдобряват видимocттa нa пътя, независимо от климатичните условия. Осигypявaт пpиблизитeлнo двa дo тpи пъти пoвeчe cвeтлинa. Кoнcyмиpaт пoлoвинaтa oт eнepгиятa, която е необходима на обикновените. Животът нa ĸceнoнoвитe ĸpyшĸи e в пъти пo-дълъг от този на xaлoгeннитe. Цветът и интeнзивнocттa нa cвeтлинaтa осигуряват по-добра ĸoнцeнтpaция нa вoдaчa, нaмaлявaт yмopaтa на oчитe. Когато решите да продавате автомобила си, ксеноновите крушки определено ще повишат неговата цена. Поради множеството предимства, които те имат, са най-добрият и удачен избор на осветление.//

Описание: 

Висококачествените крушки са изключително подходящи, както при силен дъжд, мъгла, обилен снеговалеж, така и при слънчево време. Осигуряват много добро осветяване на пътя през нощта. Не заслепяват останалите участници в движението. Това спомага за по-безопасното и по-комфортно шофиране. Придават различна визия на автомобила. Светлината им не натоварва зрението през нощта. Крушките имат по-дълъг живот. Обикновената крушка „живее“ 500 - 600 часа, а ксеноновата - повече от 3000 часа. Консумацията на енергия е с 40% по-ниска. Ксеноновата не натоварва електрическата система на автомобила, като същевременно отделя и по-малко топлина.

Как функционира?

Крушките са подходящи за монтаж на всяко превозно средство. Лесни са за монтиране. Необходимо е да  ги замените със старите. Подходящи са за рефлекторни фарове с лупа и фарове за мъгла. Също така са подходящи за къси и дълги светлини. Те са със стандартни цокли за автомобилни крушки. Гарантират дълъг живот на експлоатация. Това е алтернативен вариант на обикновената крушка.

Дизайн:

Ксеноновата крушка излъчва наситена жълта светлина. Изработката е много добра. Самата крушка е херметически затворена капсула, изработена от здраво UV стъкло. Пълна е с ксенонов газ под налягане и халидни метални соли. Основата ѝ е метална. Цокълът на закрепване е тип H3.

Технически характеристики:

  • Тип крушка: H3;
  • Изходяща мощност: 55 W;
  • Температура на цвета: 3 000 К;
  • Работно напрежение: 12 V;
  • Живот: > 3000 часа работа.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Жълти ксенонови крушки Golden eye H3, 3000 К, 55 W.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.