Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ксенонова крушка за фар HID D1S 6000 K

89,90 лв

Ксенонова крушка за фар HID D1S 6000 K #04001

Особености:

Направете правилния избор, като монтирате ксенонови крушки за фарове. Те пpoизвeждaт, ĸaĸтo видимa, тaĸa и yлтpaвиoлeтoвa cвeтлинa. Пoдобряват видимocттa нa пътя. Осигypявaт пpиблизитeлнo двa дo тpи пъти пoвeчe cвeтлинa. Кoнcyмиpaт пoлoвинaтa oт eнepгиятa от обикновените. Животът нa ĸceнoнoвитe ĸpyшĸи e в пъти пo-дълъг от този на xaлoгeннитe. Те консумират изĸлючитeлнo малко енергия. Цветът и интeнзивнocттa нa cвeтлинaтa осигуряват по-добра ĸoнцeнтpaция нa вoдaчa, нaмaлявaт yмopaтa на oчитe. Повишават безопасността на пътя. Когато решите да продавате автомобила си, ксеноновите крушки ще повишат неговата цена.

Описание:

Ксеноновите крушки осигуряват по-добро осветяване на пътя. Те излъчват поток от светлина от 3000 lm. Само за сравнение, обикновените крушки излъчват по-малко от 1000 lm. Това играе важна в роля за по-безопасното и по-комфортно шофиране. Придават модерна визия на автомобила. Светлината, която излъчват е максимално най-близката до дневната. По този начин зрението не се натоварва през нощта. Крушките имат 5 пъти по-дълъг живот. Обикновената крушка „живее“ 500 - 600 часа, а ксеноновата - повече от 3000 часа. Консумацията на енергия е с 40% по-ниска, в сравнение с обикновената. Ксеноновата не натоварва електрическата система на автомобила. Същевременно отделя и по-малко топлина.

Как функционира?

Крушките може да се монтират на всеки автомобил, автобус, камион или мотоциклет. Предназначени са за първично вграждане при повечето марки автомобили. Те използват някой от стандартните цокли за автомобилни крушки. Имат дълъг живот на експлоатация. Подавайки стартово напрежение от 23 000 волта, то йонизира молекулите на ксеноновия газ, който от своя страна започва да произвежда силна светлина. Това е един доста добър алтернативен вариант на обикновената крушка.

Дизайн:

Ксеноновата крушка е с изключително добра изработка. Тя представлява херметически затворена капсула, изработена е от UV стъкло. Свети в студена ярка бяла светлина. Пълна е с ксенонов газ под налягане и халидни метални соли. Основата ѝ е метална. Цокълът на закрепване е D1S, предназначен е за автомобили с фабричен ксенон.

Технически характеристики:

  • Изходяща мощност: 35 W;
  • Температури на цвета: 6000 К;
  • Живот: > 3000 часа работа;
  • Работно напрежение: 85 V ± 17 V;
  • Светлинен поток: 3200 lm.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 x Ксенонова крушка за фар HID D1S 6000 K.
Какво е ксенон система

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.