Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Органайзер за седалка

17,00 лв

Органайзер за седалка #01481

Удобен и практичен аксесоар за автомобила

Органайзерът за седалката е една от най-практичните добавки, които да поставите в купето. Идеален е за семейни автомобили, както и за хора, които често пътуват на дълги разстояния. Позволява на пътниците да държат под ръка всички вещи, от които се нуждаят по време на дълготрайно пътуване.

Поставянето на калъфа става много лесно, той се захваща за предните седалки без да пречи на водача или пътуващия отпред. Изключително тънък не заема никакво място и не отнема от комфорта по време на пътуване.

Освен, че дава възможност да имате достъп до най-необходимите си вещи той предпазва и тапицерията от замърсяване. Ограниченото пространство в задната част не осигурява възможност за добавяне на допълнителни поставки, докато този аксесоар разширява функционалността на автомобила.

Множество приложения

Продукта има два големи джоба за складиране на обемни вещи, както и дълбок джоб за документи, книги или вестници. Притежава два малки джоба за смартфон, запалка или плейър. Отделно са предвидени поставки за химикали.

На калъфа може да се закачи таблет за гледане не филми по време на пътуване. Дори и когато шофьорът е сам- без други пътници, може да се използва за допълнително пространство за складиране.

Добавен е мрежест джон за чаша, кен или бутилка, както и голямо пространство за прибиране на храна. При необходимост може да се пристегне допълнително.

Устойчив на тежест материал

Органайзерът е изработен от здрав промазан полиестерен материал. Той е устойчив на намокряне и може да поеме голяма тежест. Цялото пространство събира над 20 предмета и има общ обем от 20 литра.

Характеристики

  • Материал: Полиестер Оксфорд;
  • Цвят: Черен, светло сив;
  • Тегло: 255 гр;
  • Дебелина: 0.07 см;
  • Функционалност: Мултифункционален;
  • Тип: Подвижен;
  • Размер: 59 х 39 см.

Какво ще получите в опаковката

  • Органайзер за седалка на кола;
  • Инструкции за поставяне.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.