Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Лесно преносим органайзер за сенник на кола TV327

8,90 лв

Лесно преносим органайзер за сенник на кола TV327 #04839

Особености:

Всеки иска колата му да бъде подредена и всичко да е под ръка. Никой не обича по време на път в багажника му да се разпиляват различни неща и после да губи време в тяхното събиране.  Ние добре знаем колко е важно всичко да е подредено и най-необходимите неща да са пред очите ви, когато сте на път. Затова ви представяме лекия, компактен и удобен органайзер за сенник.

Как функционира?

С този практичен органайзер всяка ваша вещ ще си има определено от вас място!Не е нужно да търсите притежанията си из целия автомобил, когато са подредени в органайзера за сенник Vehicle Storage Plate. Той е снабден с ластици, на които можете да закрепите документи, очила, ключове, пари и всичко, което ви е необходимо при пътуване. Побира се идеално в раница или дамска чанта. Лесно преносим е. Изключително елементарен за монтиране. Направете ежедневното пътуване по –лесно и удобно с Vehicle Storage Plate органайзера за сенник за кола!

Дизайн:

Mногофункционален органайзер за сенник за кола,предназначен за компактно съхранение на различни малки предмети. Набор от плътно преплетени еластични ленти,които позволяват сигурно да закрепите очила,документи,зарядни и други. Устойчива материя. Лесен и бърз монтаж чрез ластици. Универсален, подходящ за всякакви автомобили. Позиционирането на всеки един аксесоар в този органайзер е изключително стабилно и практично, благодарение на материалите и начина, по който са подредени ластиците от които е изработен. Той ви предлага иновативна система, която ви предоставя безброй комбинации и подредби. 

Технически характеристики:

  • Цвят: Черен;
  • Размер: 35/13см;
  • Удобен за колата;
  • Малък и компактен;
  • Побира всичко, от което се нуждаете;
  • Лесно се почиства.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Органайзер;
  • 1 х Транспортна кутия.
Органайзер за кола за по-подредено пътуване

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.