Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Безжичната камера за видеонаблюдение Iprobot 3

169,00 лв

Купи на кредит

Безжичната камера за видеонаблюдение Iprobot 3 #00188

Ревю на Iprobot 3 – безжична камера за видеонаблюдение – специално за вашата сигурност и спокойствие

Безжичната камера за видеонаблюдение Iprobot 3 е идеалният начин за всеки, да подсигури безопасността и спокойствието в своя дом, офис двор, или каквото помещение пожелае. Камерата е един изключително удачен помощник в това начинание, тъй като, от една страна, е удобна и компактна – може да бъде монтирана, където пожелаете, а от друга, е и доста незабележима.

Лесната инсталация и управление също са с предимство, защото след като бъде поставена Iprobot 3, единственото, което остава да направите е да включите своя компютър, телефон или таблет и да проверите това, което сте решили.

Безжичната камера за видеонаблюдение IPROBOT 3 се характеризира с някои особено важни функции и качества, които я превръщат в едно наистина полезно и необходимо устройство за всеки потребител, който желае да подсигури сигурността на дома и близките си.

На първо място ще се спомене, HD качеството на картината на Iprobot 3, което подсигурява ясно наблюдение на всеки един детайл от обстановката, до която е осигурен достъп. IR(инфрачервено)-то нощно виждане също е важен елемент от качествата на  Iprobot 3, тъй като благодарение на него, потребителят получава ясна представа за обстановката дори през нощта, когато условията на видимостта са силно влошени заради тъмнината.

В добавка на това, главата на камерата е силно подвижна,  Iprobot 3 може да бъде насочен, в която посока пожелаете, благодарение на 345° - то въртене в хоризонтална и 120°- то въртене във вертикална посока, така нито едно кътче от вашия дом или офис няма да остане незащитено.

Едно особено голямо предимство на  IPROBOT 3 е автоматичният детектор за движение, който при свързване с аларма, ще бъде способен да предотврати всяко едно нежелано нахлуване в наблюдаваното от вас помещение. P2P комуникацията и безжичната Wi-Fi връзка пък улесняват свързването с Iprobot 3 и на практика той може да бъде поставен навсякъде, където пожелаете.

Характеристики на изображението

Безжичната камера за видеонаблюдение Iprobot 3 разполага с  4х дигитално цифрово приближаване за допълнителна детайлност на изображението. Максималната резолюция на записа достига 720 пиксела в HD качество, които са една доста висока стойност за този тип устройства.

Сред най-ценните качества на Iprobot 3 е Н.264 компресия на файловете подсигуряваща намаляването на техния обем без качеството на записа да бъде повлияно. Подобрената 3,6 мм леща на камерата, освен доброто качество на картината и записа осигурява и 10-метров обхват в режим за нощно IR виждане. IR Cut филтър подобрява качеството на цветовете и светлината при влошаване.

Звук

Iprobot 3 е снабден с двупосочна аудио система, спомагаща за осигуряването на връзка и комуникация с помещението, в което е поставена камерата. Подобреният стерео звук пък предоставя доста високи нива на качеството на звукозаписа.

Движение,обхват и връзка

Безжичната камера за видеонаблюдение Iprobot 3 притежава едно изключително ценно качество – голямата подвижност на главата на устройството - 345° - въртене в хоризонтална и 120°- въртене във вертикална посока (с регулируема скорост), по този начин то разширява своя обсег на видимост и не оставя непокрито кътче в помещението, а именно това е една от основните цели на повечето потребители на пазара.

P2P комуникацията и безжичната Wi-Fi връзка, на практика осигуряват възможността  IPROBOT 3 да бъде поставен навсякъде, като гарантират сигурността и стабилността на връзката на потребителя с устройството. Улесненото свързване с компютри и мобилни устройства през уеб браузъра осигурява 24-часово наблюдение на помещението, при наличието на постоянна интернет връзка.

Аларма

Вграденият детектор за движение на  Iprobot 3 е едно доста голямо предимство за устройството. При свързване с аларма, камерата може да подсигури доста високи нива на защита на помещението. По желание, потребителят може да свърже камерата директно с посочен от него email, където да получава предупреждения, придружени с картина или запис от случващото се в помещението.

Софтуер

Безжичната камера за видеонаблюдение Iprobot 3 е съвместима с всички компютърни устройства, работещи с операционните системи Windows и MAC, както и с всички мобилни устройства на Android. Работи  добре с всички видове уеб браузъри – IE7, Firefox, Google Chrome и др.

Поддържа множество мрежови протоколи:

 • HTTP;
 • TCP;
 • IP;
 • UDP;
 • STMP;
 • DDNS;
 • SNTP;
 • DHCP
 • FTP.

Заключение

В заключение за безжичната камера за видеонаблюдение Iprobot 3 можем да кажем, че тя е един доста добър вариант за защита и наблюдение на вашия дом, офис или което и да е желано от вас помещение. съчетанието на достъпна цена и добро качество пък са едно.

Гаранция : 12 месеца

Видеонаблюдение
Как да изберем подходяща IP камера?
По какво се различават уеб камерите и IP камерите?
Как работят IP камерите за видео набюдение?
Как да разберете порта на IP камера?
Как да инсталирате IP камера
Как да използваме IP камера?
Смартфон, като IP камера
Как да скриете IP камера?
Как да конфигурирате IP камерата чрез интернет
Как да включите IP камерата към компютър
IP камери за наблюдение на улици
Лаптоп като IP камера
Как работят IP камерите за видеонаблюдение
Как да инсталирате IP камера
Функционалности на мобилното приложение на страницата на Народното Събрание
2018-07-28

доста добро и практична камера за което няма две мнения .благодаря ви и само така.

  2017-05-21

  Интересувам се от тази камера. Мисля, че ще ми свърши перфектна работа за офиса. Това, което ме интересува, е колко голямо помещение може да се наблюдава с нея?

  • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
  2017-04-19

  От доста врем си търся безжична камера за видеонаблюдение, но тъй като съм жена и не разбирам много, ми беше доста трудно да си избера. Единствено във вашия сайт открих толкова подробно описание на продукти. По този начин се улесни моят избор.

  • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.