Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модерни обеци триъгълник в черно и бяло А7

5,60 лв

Модерни обеци триъгълник в черно и бяло А7 #05202

Особености:

Стилни и елегантни модни обеци във формата на триъгълник с прозрачна част и черно и бяло. Комбинацията от черно и бяло е винаги на мода и изглежда стилно и елегантно независимо дали се отнася за аксесоарите или дрехите.Елегантен и изчистен дизайн, привличащ вниманието, подходящ за всякакви случаи и срещи, в класическата свързаност между бял и черен цвят. Подходящ аксесоар за допълнение към облекло в класически стил, спортно елегантен или ежедневен. Обеците ще ви направят по привлекателни и интересни. 

Описание:

Обеците са много подходящи за тоалети в бяло и черно или в комбинация от тези два цвята. Подхождат идеално на класическо или спортно сако, топ, рокля с дебели презрамки. Удачно е да се използват през всички сезони, независимо дали облеклото е есенно, зимно, пролетно или лятно.

Дизайн:

Материалите използвани за изработката на обеците са с високо качество, изработката е с внимание до последния детайл.Обеците са със симетрична форма и дължина стигаща до основата на врата, което ги прави подходящи за всеки тип лице и прическа. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Сплав;
  • Цвят: Черно и бяло.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. обеци триъгълник в черно и бяло.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.