Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски обеци и колие с надпис в розово и златно и целувки А70

6,10 лв

Дамски обеци и колие с надпис в розово и златно и целувки А70 #05302

Особености:

Провокативни обеци с провокативен надпис, красиво оформен с ръкописен шрифт и декориран с целувки, които може да комбинирате с колие в същия стил. В горната си част обеците представляват плътен златист кръг към който е прикрепена висулката с текста и целувките. Горния ред на текста се състои от две думи “Real Woman”, които са в нежно розов цвят и са подплътени с черен контур. На втория ред е изписана думата „Hustle”, която е в златист цвят с черен контур и е обградена от две розови целувки. Третия ред от текста е думата “Hard” изписана със златисти букви.

Описание:

Колието си подхожда идеално с обиците, то има същия надпис и декорация, но е в по – голям размер. Колието е изработено от масивен златист синджир, към който е прикрепена плочката с надписа в същата форма като обиците. Най – горния надпис “Real Woman” е в нежен розов цвят, подплатен с черен контур, втория ред е с думата „Hustle”, която е в златист цвят с черен контур и обградена от двете страни с целувки. Третия ред е с думата “Hard”, която е в златисто с черен контур. Плочката е захваната от двете страни с халки към масивния синджир.

Дизайн:

Обеците и колието може да съчетаете успешно с цветовете: розово, бяло и черно, както и с комбинации между тях. По ваш вкус и желание може да комбинирате и с други цветове.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист и розов.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Масивни обеци с надпис или 1бр. Масивно колие с надпис. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.