Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Младежки обеци ключе с мече А112

6,00 лв

Младежки обеци ключе с мече А112 #05619

Описание:

Обеците са подходящи за всеки тип лице, небрежно разпусната коса, коса оформена в опашка, плитки, къси прически, цветни кичури. Според собствените си предпочитания и стил, може да ги използвате без да се тревожите от някакви специални изисквания, към визия и вид. Тези младежки обеци могат да бъдат съчетани с всякакъв стил облекла в небрежно – елегантен и спортен стил, като цветово няма нужда от ограничения. Може да се използват навсякъде в ежедневието. Материалите, които са използвани са с високо качество и ще ви позволят да ги използвате дълго време, като свой любим аксесоар, без да се притеснявате от повреждане и загрозяване на тяхната визия.

Особености:

Свежите, забавни и интересни обеци, засилват излъчването, създават добро настроение и привличат хора с подобни емоции. Обеците подчертават младежкия вид, създават разнообразие и развиват въображението. Те са лесни за използване,  от гледна точка на съчетани и стил.

Дизайн:

Забавни младежки обеци с висулка във формата на ключ, горната част на който има изображение на усмихнато мече. Обеците се закрепват на винтче, като горната стабилна част представлява метална полусфера, към която е прикрепена висулката във формата на сребрист ключ. Горната част на ключа, е изобразена във формата на усмихнато лице на меченце, което е в топъл шоколадов цвят. Мечето е оформено релефно и детайлно, то е усмихнато и създава ведро и приятно настроение. Това са едни много забавни и интересни младежки обеци, които създават свежа и приятелска атмосфера. Обеците се прикрепват с винтчета, те са олекотени са да не създават дискомфорт и материалите, които са използвани не предизвикват алергични реакции.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Сребрист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Младежки обеци ключе с мече.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.