Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Секси обеци в червено с висулка целувка А14

4,30 лв

Секси обеци в червено с висулка целувка А14 #05210

Особености:

Много провокативни и много секси обеци в наситено червен цвят, които ще ви направят да изглеждате по – привлекателни и красиви.Интересен нов дизайн, който ще направи така, че да изпъкнете и да бъдете забелязани. В основата на ухото, обецата е червен кръг с черен контур към който е прикрепена висулката. Висулката представлява формата на целувка с отворени устни от която се виждат зъбите. Изработена е в креативен творчески стил.  

Описание:

Обеците са подходящи за вечерни събирания, партита, ежедневието. Те умело могат да се съчетаят с всякакви цветове, подходящи са за спортно – елегантния стил, ще бъдат актуални през всички сезони.Обеците с тази форма и размери, подхождат на всеки тип лице, особено добре ще стоят на хората със сърцевидна форма на лицето. Подходящи за и за къси и за дълги прически, особено по – екстравагантни.

Дизайн:

Обеците са страхотен подарък, с който може да зарадвате своя приятелка или близък човек, по повод на рожден ден, парти или друго събитие. Материалите, които са използвани са екологично чисти и не предизвикват кожни раздразнения или дискомфорт. Обеците са изработени с високо качество и внимание към детайла.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Червен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Секси обеци в червено.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.