Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модернизирани ретро обеци в Бароков стил с издължен непал и формата на роза A2

10,60 лв

Модернизирани ретро обеци в Бароков стил с издължен непал и формата на роза A2 #05198

Особености:

Тези обеци са изработени в типично бароков стил, който прекрасно е модернизиран, така че се запазва автентичното излъчване, но обеците успешно могат да бъдат съчетани с по – модерни дрехи и облекла.Елементите от тип непал, са в обков, който е използван от бижутерите в кралския двор и точно това придава този автентичен вид и стил на обеците. Непалът е символ на аристокрацията, която се свързва с висшите кръгове на обществото. Обеците имат три елемента от тип непал, като в основата е голям ромбоид, а останалите два елемента са с формата на листенца с различна големина.

Описание:

Декорацията на обеците е красива роза, с голяма точност на детайлите, която  може да изберете да бъде в сребрист или червен цвят, според своите предпочитания и дрехите, с които мислите да съчетаете този страхотен аксесоар. Розата, е разположена в кръгъл позлатен елемент, който перфектно е съчетан с листчетата опал и едно златно листче.Обеците са изработени в перфектна пропорционалност на елементите така, че падат меко до средата на врата без да създават прекалена екстравагантност или да утежняват визуално формата на лицето.

Дизайн:

Обеците са изработени от качествена сплав, която е позлатена по технология, която ще запази техния вид и качество за дълго време.Бароковият стил се характеризира с това, че търси по-емоционален контакт с публиката, като създава драматичен ефект, напрежение и великолепие.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Сплав;
  • Цвят: Позлатен с червена или сребриста роза.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. обеци тип непал в бароков стил.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.