Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Екзотични дамски обеци палмово листо А96

4,60 лв

Екзотични дамски обеци палмово листо А96 #05334

Особености:

Обеците използват винтче за закрепване, което е един дискретен и сигурен начин да използвате своите обеци. Цялостно обеците представляват палмово клонче със тънки, продълговати листенца, което много красиво приляга към профила и врата и ви създава един свеж, интересен и елегантен вид. Обеците се предлагат в два цвята: черен и лайм, като разликата е в цвета на палмовото клонче.

Описание:

В зависимост от цвета на обеците, които ще изберете може да приложите различни съчетания. Черното палмово клонче, ще си подхожда със всеки стил и всеки цвят, като особено красиво ще се съчетае с облекло в черно. Обеците в цвят лайм или тъй нареченият зелен лимон, може да съчетаете с облекло в жълто, зелено, бяло. Формата на палмовото клонче предразполага и към използването на десени с геометрични фигури.

Дизайн:

Дължината на обеците стига до средата на врата, като по никакъв начин не въздейства върху визията на лицето. Прическите, които може да използвате за предпочитане са по - прибрани и вдигнати коси, но успешно може да се комбинират и със свободно разпуснати.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Черен, лайм.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Дамски обеци палмово листо.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.