Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Големи обеци във формата на кръст А64

12,10 лв

Големи обеци във формата на кръст А64 #05292

Особености:

В основата си обеците имат кристал във формата на елипса, който е в красив обков. Към него е прикачена висулката във формата на масивен кръст декориран с кристали. Декорирането на кръста с кристали по този начин, е една нова тенденция в модните среди. Основата на кръста е златиста, формата на кръста е изключително интересна и новаторска, като по нея са поставени специални елементи, в които да бъдат прикрепени кристалите. Кристалите, които са използвани за декорацията са в продълговата форма със заострени краища. Централната част на кръста, е украсена с голям елипсовиден кристал, около който са разположени четири кръгли кристала.Този модел обеци се предлага в три варианта, разликата между които е цвета на кристалите. Може да изберете между: кристално бял, хамелеон, кристално бял и злато. 

Описание:

Всички кристали в този модел са чисто бели и прозрачни, те имат релеф и пречупват светлината хвърляйки меки бели отблясъци към лицето. Кристалите в цвят хамелеон имат леко виолетово оцветяване, което променя своя цвят по различен начин, според количеството и вида на светлината, която попада върху повърхността. За това цветът се нарича хамелеон, тъй като се адаптира и променя в зависимост от околните цветове и светлина.

Дизайн:

В този модел е направено едно класическо съчетаване на златни елементи с кристални. Външните елементи имат формата на кристалните, но са златисти на цвят. За да се подчертае формата на кръста са използвани и два кристала в тъмен цвят, които са разположени в горната част на кръста и в центъра му.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Бял, хамелеон, златен;
  • Размери: 9см.х5см;
  • Тегло: 0,03кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Масивни обеци във формата на кръст с кристали.  

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.