Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шиацу масажор за крака TV92 с точково стимулиране и затопляща функция

175,00 лв

494,00 лв

-65%

-319,00 лв

Купи на кредит

Шиацу масажор за крака TV92 с точково стимулиране и затопляща функция #01513

Мултифункционален домашен масажор

Масажорът е добър начин да се освободите от натрупаното напрежение и умора без да губите време в специални процедури. Създаден за домашно ползване той има малък и компактен дизайн, съобразена с формата на човешките стъпала. Специалните легла обхващат краката, като отнемат от тежестта на тялото и създават усещане за лекота.

Те са покрити с приятен на допир калъф. Вътрешното покритие е също от мек материал за допълнителен комфорт. В долната част на всяко от леглата са разположени масажните глави. В зависимост от зоната те са 3 вида:

 • Вибрираща за предната част;
 • Въртящи глави / ролери за свода;
 • Обли накрайници за петата.

Според своята форма и начин на движение те осигуряват разнообразен натиск съобразен с анатомията и точките по протежение на долната част на краката. Освен различните накрайници изделието включва в работа и масажиране, чрез въздушен натиск с режима „Въздушна възглавница“. Така се постига реалистично усещане и 360 градусов масаж.

В горната част на леглата са разположени специални разтриващи елементи, които имитират ефекта и усещането на класическия шиацу масаж. Освен, чрез вибриране и разтриване уредът спомага за цялостното тонизиране на организма и с инфрачервено лъчение. Използвайки нискочестотни вълни загрява тъканите и възстановява нормалното кръвооросяване.

Затоплящата функция може да се използва и самостоятелно, като достига загряване до 45 градуса.

Ключови ползи за тялото

Известно е, че стимулирането на определени точки по повърхността на стъпалата указва благоприятен ефект върху тялото. В традиционната акупресура точковото стимулиране се използва за лечение на вътрешните органи, подобряване на концентрацията и мозъчната функция.

Разтриването благоприятства за справяне с болки и отоци, лошо оросяване и чувство за изтръпналост или парене. Помага за облекчаване на хронични болки от дълго стоене в изправено положение, неудобни обувки или след продължително ходене.

Смята се, че редовното масажиране благоприятства метаболитните процеси в организма, а инфрачервеното загряване подпомага регулирането на кръвното налягане.

Екстри

Изделието има красив, объл дизайн и се предлага в няколко свежи цвята. Управлението се извършва от бутоните в горната част. От там ще изберете режим на работа и сила или ще включвате затоплянето. Всеки от режимите е с продължителност 15 минути, които се отмерват от таймер. След края на всяка програма изделието се изключва автоматично, като това е оптималната продължителност на един сеанс.

Захранва се в електрическата мрежа с обикновен кабел. Монтирани са гумени крачета против хлъзгане, а корпусът и масажните глави са изработени от ABS материал.

Технически характеристики

 • Размер: 42 х 36 х 23см;
 • Тегло: 4.4 кг;
 • Материал: ABS, полиестер;
 • Захранване: 110-240 V DC;
 • Мощност: 50 W;
 • Таймер: 15 минути;
 • Степени: 3.

Какво ще намерите в опаковката

 • Масажор за стъпала;
 • Технически инструкции;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.
Как да изберете масажор за тяло

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Масажори за крака

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.