Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шиацу масажор за крака TV92 с точково стимулиране и затопляща функция

199,00 лв

494,00 лв

-60%

-295,00 лв

Купи на кредит

Шиацу масажор за крака TV92 с точково стимулиране и затопляща функция #01513

Мултифункционален домашен масажор

Масажорът е добър начин да се освободите от натрупаното напрежение и умора без да губите време в специални процедури. Създаден за домашно ползване той има малък и компактен дизайн, съобразена с формата на човешките стъпала. Специалните легла обхващат краката, като отнемат от тежестта на тялото и създават усещане за лекота.

Те са покрити с приятен на допир калъф. Вътрешното покритие е също от мек материал за допълнителен комфорт. В долната част на всяко от леглата са разположени масажните глави. В зависимост от зоната те са 3 вида:

 • Вибрираща за предната част;
 • Въртящи глави / ролери за свода;
 • Обли накрайници за петата.

Според своята форма и начин на движение те осигуряват разнообразен натиск съобразен с анатомията и точките по протежение на долната част на краката. Освен различните накрайници изделието включва в работа и масажиране, чрез въздушен натиск с режима „Въздушна възглавница“. Така се постига реалистично усещане и 360 градусов масаж.

В горната част на леглата са разположени специални разтриващи елементи, които имитират ефекта и усещането на класическия шиацу масаж. Освен, чрез вибриране и разтриване уредът спомага за цялостното тонизиране на организма и с инфрачервено лъчение. Използвайки нискочестотни вълни загрява тъканите и възстановява нормалното кръвооросяване.

Затоплящата функция може да се използва и самостоятелно, като достига загряване до 45 градуса.

Ключови ползи за тялото

Известно е, че стимулирането на определени точки по повърхността на стъпалата указва благоприятен ефект върху тялото. В традиционната акупресура точковото стимулиране се използва за лечение на вътрешните органи, подобряване на концентрацията и мозъчната функция.

Разтриването благоприятства за справяне с болки и отоци, лошо оросяване и чувство за изтръпналост или парене. Помага за облекчаване на хронични болки от дълго стоене в изправено положение, неудобни обувки или след продължително ходене.

Смята се, че редовното масажиране благоприятства метаболитните процеси в организма, а инфрачервеното загряване подпомага регулирането на кръвното налягане.

Екстри

Изделието има красив, объл дизайн и се предлага в няколко свежи цвята. Управлението се извършва от бутоните в горната част. От там ще изберете режим на работа и сила или ще включвате затоплянето. Всеки от режимите е с продължителност 15 минути, които се отмерват от таймер. След края на всяка програма изделието се изключва автоматично, като това е оптималната продължителност на един сеанс.

Захранва се в електрическата мрежа с обикновен кабел. Монтирани са гумени крачета против хлъзгане, а корпусът и масажните глави са изработени от ABS материал.

Технически характеристики

 • Размер: 42 х 36 х 23см;
 • Тегло: 4.4 кг;
 • Материал: ABS, полиестер;
 • Захранване: 110-240 V DC;
 • Подходящ за стъпала до 45 номер вкл;
 • Мощност: 50 W;
 • Таймер: 15 минути;
 • Степени: 3.

Какво ще намерите в опаковката

 • Масажор за стъпала;
 • Технически инструкции;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.
Евтини стоки и джаджи директно от вносител - 4sales.bg
Как да изберете масажор за тяло
2021-11-18

Много подробно е описано всичко в сравнение с другите websites. Тона означава че продавачът го е грижа за купувача и това е много важно отношение за мен

  2019-11-28

  Намерих това което търся и е на достъпна цена

   2019-10-16

   Вече няколко пъти пазарувам и съм доволна от продуктите и обслужването.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.