Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажор за крака с точково стимулиране TV111

199,00 лв

378,00 лв

-47%

-179,00 лв

Купи на кредит

Масажор за крака с точково стимулиране TV111 #01842

Особености

Когато сте преуморени от работа или просто напрежението Ви идва в повече, последното за което имате време и финанси, е да отидете на масажни процедури. Благодарение на този домашен масажор, ще можете да релаксирате и да се грижите за здравето си, независимо дали се намирате в дома или офиса. Можете да го използвате по всяко време на денонощието и дори да го пренасяте лесно при пътуване. Това става благодарение на лекия и компактен дизайн, както и на удобния калъф, в който да го прибирате.

Устройството е издържано в приятна обла форма и непретенциозния цвят шампанско. Корпусът е изработен от пластмаса, а специалните легълца за стъпалата – от полиестер. Има специални гумени крачета, които го предпазват от излишно хлъзгане. Тези легълца ще обхванат долната част на краката Ви, следвайки естествените извивки. Това ще отнеме тежестта в крайниците и ще Ви даде усещане за лекота още при първия досег с масажора. Допълнителен плюс е, че материята, от която са направени, ще Ви донесе усещане за приятен допир, а няма да Ви дразни и разсейва.

Джаджата разполага с 3 вида масажни глави според предназначението за различните части на стъпалото. В предната част е разположена вибрираща глава за пръстите, сводът на стъпалото се масажира лесно благодарение на въртящите се глави, а за петите са предназначени глави с обла форма.

Това разнообразие от масажни глави прави масажора изключително мултифункционален, като Ви гарантира разнообразие при масажа. Натискът е съобразен с анатомията на Вашето тяло и биоточките на стъпалата. За по-качествен масаж използвайте схемата на биоточките, която е включена в комплекта. Така лесно ще може да уцелите съответната точка, която да излекува болезнената част от тялото Ви. Бонус режимът „Въздушна възглавница“, който работи на принципа на въздушен натиск, ще Ви гарантира чувството за пълен масаж, който обхваща като във възглавница стъпалата Ви на 360 градуса.

Третият принцип на работа на масажора е нагряването чрез инфрачервена светлина с нискочестотни вълни. Тя прониква дълбоко в тялото Ви и загрява тъканите, а не топли само повърхностно. Благодарение на това се подобрява оросяването на кръвта. Имате възможност да използвате затоплящата функция, без да включвате масажните глави, което ще е полезно за студените зимни вечери, или дори да загреете храна.

ЕКСТРИ

Едно от големите предимства на този масажор е, че има дистанционно управление. Това ще Ви позволи свобода на постоянна промяна на режимите, без да се налага да се навеждате и превключвате! Настанете се удобно и се отпуснете напълно, а масажорът ще свърши всичко вместо Вас. Можете да настройвате и таймера, за да масажирате равномерно всяка част от стъпалата.

Устройството е универсално и можете да го захранвате чрез стандартен кабел, който да включите в електрическата мрежа.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Марка: Kai Mei Di;

 • Модел: KM-Z6;

 • Размер: 45.5 х 25.3 х 39.5 см;

 • Тегло: 5 кг;

 • Цвят: златисто шампанско;

 • Материал: ABS, полиестер;

 • Захранване: DC;

 • Масажен принцип: чрез натиск и чрез загряване;

 • Екстри: дистанционно управление, таймер, различни степени на масажиране, инфрачервена терапия, LED индикатори.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • Масажор за стъпала;

 • Дистанционно;

 • Калъф;

 • Схема на биоточките на стъпалата;

 • Технически инструкции;

 • 12 месеца гаранция.
2021-12-30

Пазаруване съм и друг път

  2019-05-21

  Уникален.Опитай и се наслади.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.