Приложение

• Мултифункционалност;

Също така и за различни професионални цели, например, те имат широко приложение в бизнеса с коли под наем, движението на линейките, международното транспортиране на стоки и товари с тирове и т.н.

• Достъп до база данни.

Каквито и да са целите ви за използване на устройствоto за проследяване, то функционира безупречно и е много лесно за поставяне. То работи съвместно с усъвършенстваната система за глобално позициониране (GPS), за точно установяване на мястото в реално време на посочени от вас обект. Устройството дистанционно предоставя информация за посоките, движението, скоростта и местоположението. Tракерът за кола съхранява цялата информация в централизирана база данни, която може да бъде използвана за бъдещи справки. Освен това, напредването на GPS технологията може да разкрие и времето, което наблюдавания от вас обект е бил в покой и не се е движил. Можете също така да изберете да забраните навлизането в определени райони, където алармата влиза в действие, когато колата промени посоката си извън предварително определените маршрути.

Поставяне на GPS система за проследяване в колата ви


• Първа стъпка;

Когато става въпрос за инсталиране на GPS проследяващо устройство на вашето превозно средство, първото нещо, от което се нуждаете е да намерите източник за неговото захранване. Има два често срещани начина за осигуряване на захранване. Можете да използвате специални батерии, или акумулатора на автомобила си. Обикновено, избирането на акумулатора на колата като основно средство за захранване изисква да наемете професионалист за инсталацията. Ако решите да осъществите захранването чрез батерии, то процеса на прикрепване в колата ви става много по-лесен и всеки може да го направи. Съветваме ви да изберете точно този начин. Така ще си спестите време и допълнителни средства.


• Втора стъпка;

След като сте решили да използвате батерии като основен метод за захранване, поставете батериите в устройството, за да му подадете енергия. След това поставете активното устройство в калъфа му. Важно е да изберете точното място в колата си, където искате да го поставите. Съветваме ви да изберете такова място, което да скрива добре тракера от чужди погледи.

 Как да поставите GPS тракер във вашата кола 1


• Трета стъпка.

Третата стъпка е да направите тестова обиколка. След като го поставите в безопасна и скрита зона на автомобила, направете една кратка, тестова обиколка. Обърнете внимание и си записвайте внимателно скоростта, местоположението и времето, в което сте спирали. След това проверете дали калъфа с тракера е на мястото, където сте го сложили. Възможно е мястото, където сте го поставили да не е много надеждно и при неравности на пътя то да се покаже, или да изпадне. Не бихте искали да попаднете в такава ситуация. След тестовата обиколка, използвайте компютъра или мобилния си телефон, за да проверите данните, събрани от устройството за проследяване на GPS. Сравнете ги с бележките, които сте събрали ръчно по време на пътуването. Ако данните съвпадат, значи успешно сте прикрепили вашият тракер. Честито!