Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Fayee FY804 мини дрон 80Mah 2.4GHz обхват 30 метра #00787

Мини квадрокоптер дрон Fayee FY804

Напълно функционален, летящ и побиращ се в дланта ти? След първоначалното „Да бе,да!“ любопитството ни надделя. Нито секунда забавяне, да видим какво може..........

Външен вид и опаковка

Компактна бяла кутия с всичко необходимо. Едва чак след като го извадиш от мястото за съхранение в дистанционното осъзнаваш наистина колко е малък. Сякаш някой злодей от комиксите е насочил смаляващ лъч и Бум!.......... Държиш го с 2 пръста, а вътре са събрани 4 моторчета, платка с жироскоп, батерия, перки, букса за зареждане и бутон за включване. Отлично качество на сглобката и дизайн с усет към детайлите. Цветовата гама – зелен или син гръб с бял корем и черни перки. Габаритните светлини са ярки и позволяват следенето вечер до края на обхвата.

Монтаж и първи стъпки

Удобно е - пристига напълно готов за полети. Просто зареждаш батерията, която не може да се сваля. Една особеност – зарежда се само в изключено състояние и индикаторът на буксата USB светва чак след като достигне 100 процента. На хората, пилотирали по-големите модели, веднага ще им направи впечатление рязката смяна на посоките. Никаква инертност, издига се като ракета. Светкавично изпълнява лупинги,а около оста си се върти като пумпал. Не е строг към пилота си и когато го овладеете, всички останали ще ви се струват мудни. За секунда не го изпускайте от поглед, с тези размери лесно можеш да го загубите навън. Малките му размери и маса не го правят по-малко чуплив, така че следете времето за полет и колко е отдалечен от вас. Много хора ще попитат – защо няма камера? Повярвайте ни, всички камери с прилично качество на изображението са по-големи и тежки от целия мъник, който тестваме.

В заключение

Изумително е как са събрали толкова много в джобен формат и колко добре лети. Ще се влюбите в него, затова изненадайте детето или сами си спретнете бързо състезание в офиса по точно приземяване.

Технически характеристики

 • Цвят : син/зелен
 • Честота: 2.4 гХц
 • 4 канала прием и предаване
 • 6 – посочен жироскоп
 • Камера : Не
 • Обхват : до 30 метра
 • Полет : 6 минути
 • Зареждане : около 40 минути
 • Допълнителни функции : HeadLess режим, 360 – градусов лупинг
 • Захранване : 3.7V 80 мАч
 • Гаранция 12 месеца
2018-06-17

супер

  2018-03-22

  Има интересни и евтини неща.

   2018-02-21

   привлече ме цената

    2017-11-20

    Удобен начин да намериш това, което търсиш преди празниците на промоция!

     2017-11-10

     Избрах 4sales.bg, защото има голямо разнообразие на продуктова гама, което отговаря на всеки вкус и изискване и не по-малко важно достъпни цени.

      2017-06-09

      Tova e super za men

       2017-05-22

       Да интересна е. Детето се забавлява в къщи. Лошо само че го приземява на масата докато се храня :)

        2017-05-22

        Интересна играчка

         Напишете отзив

         Напишете отзив

         Напишете отзив

         Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

         Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

         Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.