Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Автоматичен уред за къдрене - InStyler Tulip TV9

64,99 лв

67,00 лв

-3%

-2,01 лв

Автоматичен уред за къдрене - InStyler Tulip TV9 #01092

Особености

Забравете за скъпите маши, с които рискът от изгаряне е възможен почти винаги. Осигурете спокойствието си и поддържайте външния си вид винаги перфектен.

Иновативното изделие InStyler Tulip, ви дава възможност да къдрите и начупвате косата си, без оплитане или увреждане на косъма. Цялата магия се случва, посредством един бутон, който автоматично „прибира“ избрания участък и го обработва, в желаната от вас форма.

Как да работите с уреда?

Лекият ергономичен дизайн, къдри лесно и бързо. По време на целия процес на оформяне, лалето се поставя във вертикална позиция, като ръката трябва да е отпусната. Външната част на продукта остава хладна на допир, за да ви предпази, без риск от изгаряне.

Естествени кичури и вълни всеки път

Красиви, игриви и меки, идеални за една вечер. Ще ги постигнете, като изберете подходящата настройка – средна температура и степен на таймера от 3 секунди, за къса и средна дължина, а за дълга – около 8.

Плажна разновидност

Те са като вълни и правят всяка дама женствена и красива. Можете да ги направите във всеки един момент, като се нуждаете от ниска температура и време – само 3 секунди, без значение от структурата на косъма.

Постигане на стегнати кичури

Те са перфектен за всеки специален повод, с устройството ги правите лесно, с необходимата последователност, стегнатост и обем. За да се постигнете безупречни къдрици, задайте висока позиция за топлината, а времето - поставете на 12 секунди.

За да създадете желаните къдрици – косата трябва да е чиста и суха. След като чуете два бърз звукови сигнала – това е индикация, че кичура е готов. Дръпнете изделието надолу, за да се освободи готовата форма. Резултатът е зашеметяващ.

Дизайн и функционалности

Съвършенството се постига лесно, благодарение на формата на лале, с която не се получава заплитане в устройството. Откритата конструкция дава достатъчно пространство за обработка, без значение от гъстотата и дължината.

Керамичното покритие е специално създадено, за да предпази от заплитане.

Има двулентов начина на въртене, с 3 настройки за редуване на навиване наляво, надясно или редуване на двете.

3-те варианта за топлина варират от 170°C до 220°C градуса, за да може да бъде обработен  всеки тип коса.

3-те варианта на таймера, ще ви помогнат да изберете различен режим, за постигане на атрактивна визия: от плажни вълни, до забележителни класически къдрици.

Къдренето никога не е било толкова лесно, с иновативната технология за автоматично действие, което ви позволява да си почивате, докато лалето върши цялата работа. С един бутон – вие ще имате перфектна прическа всеки път.

Технически характеристики

 • Модел: InStyler Tulip;
 • Ергономичен дизайн: да;
 • Керамично покритие: да;
 • Професионален въртящ се кабел: да;
 • Ротационни настройки: да;
 • Работи с: захранващ кабел;
 • Напрежение е 100-140 V / 50 Hz -  60 Hz;
 • Цвят: бял;
 • Таймер: да;
 • Размери на продукта: 8.9 см х 11.9 см х 36 см;
 • Тегло: 0.420 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Уред за къдрене;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция:12 месеца.
2017-05-14

Надявам се с този уред да постигна така желаните от мен къдрици. Аз имам много дълга и права коса и винаги съм искала да имам къдрици. Пробвала съм с различни маши, но никога не се получават точно такива къдрици, каквито аз искам.

  2017-04-24

  В Интернет съм гледала много видеа с такъв уред, но не бях срещала на българския пазар. Много се радвам, че във вашия сайт предлагате такъв иновативен уред. Нямам търпение да пристигне.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.