Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Елегантна дамска раница с 4 отделения с цип и 2 странични джоба BAG107

30,00 лв

Елегантна дамска раница с 4 отделения с цип и 2 странични джоба BAG107 #06908

Oписание:

Тази елегантна дамска раница в класически черен цвят, е проектирана за да събере всичко от което имате нужда в ежедневието си, като тя има вместимост да побере вашия нотбук, клавиатура, чадър, дамски несесер с принадлежности, чадър и всичко това е организирано по един страхотен и компактен начин. В основното отделение с цип, вие може да сложите своя нотбук и клавиатура, тефтер за записки, учебници и тетрадки или всичко останало, от което имате нужда с тези размери. Материята, от която е изработена раницата е водоустойчива, така че няма нужда да се притеснявате в случай на намокрянето и, вашите вещи са в безопасност от повреждане. Предният джоб с цип е подходящ да поставите аксесоари, които искате да са ви лесно достъпни, като очила, лента за коса, шапка, несесер. Най – вътрешния джоб с цип на раницата, ви дава възможност на труднодостъпно за околните място да съхранявате неща като документи, банкови карти, пари. Те остават защитени от потенциални крадци. Външните отворени джобове са много подходящи да поставите вашия чадър или бутилка с вода, които да бъдат лесно достъпни да използвате веднага в случай на нужда.

Особености:

Раницата има четири отделения, които са подсигурени с плътно затварящ се цип и два странични джоба за бърз достъп. Материята от която е изработена раницата е водоустойчива, трудна за протриване и износване, което ви дава възможност дълго време, да запазите нейния елегантен вид. Презрамките на раницата имат плъзгачи, които позволяват да регулирате тяхната дължина според вашите нужди и предпочитания. Раницата има горна дръжка, която ви позволява да я държите в ръка, в моментите в които не ви е удобно да я носите на гръб.

Дизайн:

Раницата има правоъгълна форма със заоблени ръбове в горната част, като запазва своята функционалност, но съществено има елегантен дизайн. Цветът на раницата, е класически черен, като може да я съчетаете с всички видове цветове на вашето облекло. Циповете на раницата са в сребрист цвят, като техните машинки са с приятна и удобна форма за захващане. Раницата има четири отделения, които се затварят с цип и два странични джоба за бърз достъп. Презрамките на раницата са регулируеми посредством плъзгач, като има допълнителна основна дръжка в горната и част, която позволява ръчно пренасяне в случай на нужда.

Технически характеристики:

 • Дамска раница с 4 отделения с цип и 2 джоба
 • Стил: Дамски;
 • Текстура на плата: найлон;
 • Текстура на подплата: памук;
 • Материал: Текстил;
 • Цвят: Черен;
 • Размер Голям: 35 см х 30 см х 15 см;
 • Размер Среден: 32 см х 27 см х 14 см;
 • Два размера голям и среден;
 • Тегло: 0.6 кг.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Елегантна дамска раница с 4 отделения с цип и 2 странични джоба;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.