Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах
Направете 4Sales по-добър и спечелете!

Ако откриете грешка или имате предложение, моля да ни уведомите. Ние ще го проверим в рамките на 2 работни дни. Най-полезните коментари ще получат подаръци.

Следвайте този линк за да видите списъка с предходни репорти. Репорти


Комплект от 12 броя четки за грим в черен несесер HZS70

26,00 лв

Комплект от 12 броя четки за грим в черен несесер HZS70 #02395

Особености

Казват, че в любовта и войната всичко е позволено. Приликите между двете е най-явна, когато говорим за външния вид на човека. Например, у някои народи съществува обичай преди започването на битката воините да нанасят по лицата и телата си грим в специални цветове. Той цели не само да уплаши противника, но и да вдъхне кураж, сила и агресия у война.

С две думи казано, външният вид е всичко. Чрез начина по който изглеждаш можеш да привлечеш или да ужасиш потенциалния си кандидат. Разбира се, крайната цел в любовта не е да прогониш човека, а да го привлечеш на своя страна. Така, че в случая гримът играе миролюбива роля.


Най-важният елемент наред със самия грим са четките, които ще бъдат използвани. Те трябва да се характеризират с качество на изработката и практичност. Именно с това се отличава този комплект от цели дванадесет четки за грим, подредени в стилен несесер. Изработени са от дърво, метал и различни по своята мекота животински косми.

Несесерът е от еко кожа в стилен черен цвят. Комплектът съдържа всичко необходимо за създаването на различните видове грим, започвайки от основата и завършвайки с устните, а именно: два броя четки за пудра; два броя четки за фон дьо тен; един брой четка коректор; два броя четки за сенки за очи; един брой четка за очна линия; три различни по вид четки за нанасяне на червило; една специална четка с течност с капаче за нанасяне на червило.


Технически параметри

  • Наименование на продукта: четки за грим;
  • Цвят: черен;
  • Размери на чантичката: дължина 22.6 см, височина 8.5 см., широчина 5.3 см. ;
  • Размери на четките: обща дължина на всяка четка от 13 до 15 см, дължината на влакната варират до 4 см.;
  • Тегло: 220 гр.;
  • Материал: несесер – изкуствена кожа, четките – дърво + животински косми.


Какво ще откриете в кутията

  • 1 бр. класически несесер в черен цвят;
  • 12 бр. четки за грим: 2 бр. за пудра; 2 бр. за фон дьо тен; 1 бр. коректор; 2 бр. за сенки; 1 бр. за очна линия; 3 бр. за нанасяне на червило; 1 бр. специална четка с течност с капаче за нанасяне на червило.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.