Ако преди почиствахме с кърпи, то днес това се извършва по модерен и иновативен начин, а именно чрез парочистачка, възпроизвеждаща пара под налягане. Какво е нейното предназначение и как да я експлоатираме правилно. Как се третират отделните видове повърхности и от къде да се снабдим с подобно устройство. За всичко това ще поговорим в днешния ни материал.

За какво се използват парочистачките

Предназначени са за изключително фино екологично почистване и дезинфекциране на различните по вид повърхности. Принципът на обработката се изразява в нейното третиране чрез водна пара, генерирана от налятата в резервоара течност. За промяна на струята са предназначени специалните приставки, включени в комплекта на устройството. То е лесно пригодимо към отделните условия на работа и крайни цели.

Може да служи за отстраняване на замърсяванията от дрехи, пердета, прозорците, видовете подове и кухненски принадлежности. Подобен прибор дори е ефикасен при използването му върху различните ПДЧ плоскости на съвременните мебели, ламиниран паркет, килими и т.н.

Какво се чисти с нея и какви видове има

Почистващите продукти от този тип се предлагат в няколко различни разновидности, за да е възможно да се покрият максимален брой нужди и потребности на потребителите. Ето и съществуващите към момента:

  • за под - отличават се с високата си дръжка, така че човек да може да стои напълно изправен и в същото време удобно да почисти всяко ъгълче в дома си;

  • комбинирана - те съчетават в себе си няколко функции едновременно, като например парочистачка и прахосмукачка. Така хем първо отстранявате прахта от повърхността, а след това я почиствате с пара. Това наистина спестява време, защото с едно движение извършвате две действия;

  • ръчна - представлява миниатюрен уред, който се държи в ръката и с него можете да почиствате съдове, стъкла, петна по дивана и т.н. Той притежава различни приставки за още по-удобна употреба и ефективност;

  • за баня - тя също е миниатюрна и ръчна, но със специални приставки за достигане и на най-недостъпните кътчета от банята за перфектно почистване;

  • мини - малолитражно устройство, предназначено за краткотрайна употреба и премахване на малки петна. Поради малките си размери, тя е лека и удобна за пренасяне, не заема много място в чантата за път и е подходяща за употреба навсякъде.

Начини на работа

Устройството на прибора е много просто, както и неговият принцип на функциониране. Той се състои от резервоар с вода, а след нейното загряване до определена температура, тя преминава в газообразно състояние. Употребата на подобен продукт в дома е с грижа за здравето, защото е екологично чисто и икономично, поради липсата на нужда от специални препарати.

Технология за почистване на килими

  • Мебели - за ефективното отстраняване на замърсителите, на първо място трябва да преминете с обикновена прахосмукачка, а после включете парния уред, който ще отстрани петната като по магия;

  • Дрехи - особеното тук е, че при по-фини материи е нужно да настройте възпроизвеждането на по-тънка и не силна по налягане струя, която да не повреди тъканта. Стремете се постоянно да движите уреда, а не да го оставяте в една точка да работи, защото ще намокрите твърде много самата повърхност;

  • Подходящи за щори - без особени усилия, за минути ще премахнете всички петна и прахови остатъци, появили се както по вертикалните, така и по хоризонталните щори. Това става лесно, чрез използването на подходящия накрайник. Процесът започва с включване и намаляване на мощността и внимателното приплъзване по всеки от ламелите. При упорити наслоявания, преминете няколко пъти до пълното изчезване.

Защо да купите от 4sales

Защото предлагаме само евтини и качествени китайски стоки, излезли директно от производствените заводи на производителите. Те се предлагат с гаранция и на най-ниски цени, а при затруднения в избора или наличие на други свързани с дейността ни въпроси, винаги можете да се свържете с наш консултант, на който да ги зададете.

Ние също бързо обработваме поръчките и ги изпращаме за доставка, а дългите ни години на пазарно присъствие и стотиците ни доволни клиенти ни правят надежден източник на качествени китайски стоки. Присъединете се и Вие!