Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Парочистачка за носене на рамо

440,00 лв

Купи на кредит

Парочистачка за носене на рамо #01733

Удобен иновативен дизайн

Този модел се отличава с практичен и иновативен дизайн, предназначен за честа употреба и за достигане на високи и трудни за достъпване места. Парочистачката има малка, компактна форма, тя е с леко тегло, за да може лесно да се носи на рамо. Към основният ѝ корпус е приложен колан, с който да я закачите на рамото си или да го преметнете през торса. Така ръцете Ви са свободни, а чрез удължителят ще достигнете високи шкафове или прозорци. Допълнително са монтирани и колелца, за да не се налага да я носите.

Мултифункционално приложение

Парочистачката предлага разнообразни методи за употреба. В комплекта са включени няколко приставки за различно приложение в дома. Основната е предназначена за почистване на пода или килима с пара под високо налягане. Към нея можете да поставите кърпа от микрофибър за многократна употреба. Фината микрофибърна материя ще задържи и най-фините частици прах и лесно ще обере замърсяването по повърхностите.

С по-малката плоска приставка ще можете да почиствате мебелите в дневната и кухнята. Тя е подходяща за дезинфекция на плота, ваната или душ кабината. Използвайте я за бързо и ефективно гладене на дрехи или измиване на прозорците, като поставите кърпа. В комплекта е приложена и отделна микрофибърна кръпа за полиране.

С двете обли четки ще премахнете упорити и засъхнали наслоявания, както и мазни петна от кухненските уреди. Те са подходящи за дълбоко почистване на неравни повърхности, фуги и тесни места в дома. Идеални са за премахване на натрупания прах по алуминиевите или текстилни щори, както и за освежаване на завесите без пране.

Екстри

Изделието е абсолютно безопасно за употреба, благодарение на вграденият предпазител. Светлинните индикатори показват кога е готово за употреба и предупреждават, когато водата в контейнера е недостатъчна. Контейнерът събира до литър течност, която се загрява до високи градуси.

Образуваното налягане достига 3.5 бара, като от дръжката можете да регулирате силата на изпускане на парата, в зависимост от приложението.

Захранващият кабел е с по-голяма дължина от 5.5 метра, за да можете да сте свободни в движенията си. Уредът се нуждае само от няколко минути, за да загрее водата и е готов за използване. Можете да го използвате без прекъсване в продължение на 25 минути.

Технически характеристики

Материал: ABS;

Захранване: 220 V;

Налягане: 1.6-3.5 bar;

Вместимост: 1.1 л;

Температура: 120 градуса;

Време за загряване: 6 минути;

Време на работа: 25 минути;

Дължина на кабел: 5.5 м;

Мощност: 1500 W;

Тегло: 3.8 кг.

Какво се намира в пакета

Парочистачка за рамо;

Аксесоари;

Удължител;

Колан;

Техническо ръководство;

Гаранция за 1 година.

Как да чистим с парочистачка

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Парочистачки за дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.