Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стилен комплект от 32 на брой четки за грим в черна разгъваща се чантичка HZS75

32,00 лв

Стилен комплект от 32 на брой четки за грим в черна разгъваща се чантичка HZS75 #02399

Особености

Повечето жени използват определени типове грим всеки ден и тъй като в забързаното стресово ежедневие им се налага да решават много задачи и да правят десетки избори, те така и не намират сили и време да експериментират с грима си. В същото време основният набор от четки за грим, използван най-често от дамите не надвишава като бройка 10-12 четки.

И въпреки, че подобни комплекти съдържат всичко необходимо за процедурата, те все пак, не позволяват да бъде създадено нещо уникално, впечатляващо. Грим, който ще отличи една жена от хилядите други и ще й даде повече шансове и по-силни позиции във воденето на ежедневните битки.


Е, това е на път да се промени! Този прекрасен, стилен комплект, съответстващ на стандартите и на най-взискателните професионални гримьори има впечатляващата бройка от 32 вида четки за грим. С него не просто могат да бъдат създавани всички видове грим по всички възможни поводи от градинското парти до сватбата, но и да се правят експерименти, да се създават нови цветове и линии.

Четките са изработени от качествено дърво, а влакната им са от синтетични материали, антиалергични, меки и приятни, подходящи за всеки тип кожа. Разгъващата се чантичка осигурява бърз и лесен достъп до четките и е направена в класически, изискан стил от изкуствена материя с десен крокодилска кожа.

Комплектът включва: една голяма ветрилообразна четка, една малка ветрилообразна четка, три четки за пудра и фон дьо тен, една четка за нанасяне на основа, тринадесет различни по размер четки за сенки за очи, три четки за устни, три четки за сенки, две ъглови четки за вежди, три четки за очна линия, една четка за мигли, една двойна четка за вежди. Впечатляващо, нали?!


Технически параметри

 • Наименование на продукта: четки за грим;
 • Марка: LFY;
 • Модел: D66;
 • Цвят: черен, розов;
 • Размери на чантичката: в сгънато положение дължина 46.5 см, широчина 42.5 см;
 • Размери на четките: средна обща дължина от 20 см, дължината на влакната варират от 0.4 см. до 3.5 см.;
 • Тегло: 413 гр.;
 • Материал: разгъващата се чантичка – изкуствена кожа, четките – дърво + синтетични влакна;
 • Тип закопчаване: връвчици.


Какво ще откриете в кутията

 • 1 бр. разгъваща се чантичка в черно с десен крокодилска кожа;
 • 32 бр. четки за грим: 1 бр. голяма и 1 бр. малка ветрилообразни четки, 3 бр. четки за пудра и фон дьо тен, 1 бр. четка за нанасяне на основа, 13 бр. различни по размер четки за сенки за очи, 3 бр. четки за устни за червило и гланц, 3 бр. четки за сенки, 2 бр. ъглови четки за вежди, 3 бр. четки за очна линия, 1 бр. четка за мигли, 1 бр. двойна четка за вежди.

2018-12-19

Много ми харесаха цените.!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.