Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Kоте възглавница

38,00 лв

60,00 лв

-37%

-22,00 лв

Kоте възглавница #01625

Колекция възглавници с котешка муцунка в реалистична форма

Едно от най-хубавите неща е след дълъг уморителен ден, да се приберем вкъщи и да полегнем на дивана или леглото с мека и пухкава възглавница, която да подложим под морната си глава. Още по-хубаво ако тя ни създаде и допълнително настроение и възвърне усмивката на лицето ни. Предлагаме ви колекция от пет изделия със сладурски котешки щампи принтирани със специална технология, създаваща реалистичен 3D ефект.

Мърркащо вдъхновение за една добра почивка

Инспирирани от едни от най-популярните мъркащи инстаграм сензации като Сърдито коте (Grumpy cat), нашата селекция включва пет изключително забавни и чаровни муцунки, които гарантирано ще предизвикат усмивка на всяко лице. Освен Сърдито коте, ви предлагаме Сънливата писанка, Любопитко, Игривко и Белия глезанчо, всеки от който има с какво да ви очарова. Щампите са направени на основата на дигитална фотография и при висока резолюция. Това позволява при отпечатването им да се запазят непроменени всички детайли и ефекти.

Меки на пипане, лесни за поддържане

Възглавниците са предназначени за ежедневна употреба, могат да се поставят на дивана или да се използват за сядане на пода.  С тази мисъл, производителите им са избрали изключително издръжлив и приятен на пипане плюш за направата на калъфката, а за пълнежа – мек синтетичен памук. Комбинацията от двете създава един изключително здрав продукт, който трудно се цапа, не се мачка, а при необходимост – просто го пъхате в пералнята заедно с останалото пране.

Изделията се предлагат в два размера и при желание могат да се съчетават по вид и големина.

Технически характеристики:

  • Модел: коте-възглавница;
  • Материал: плюш, синтетичен памук;
  • Видове:  Сънливата писанка, Любопитко, Игривко и Белия глезанчо, Сърдито коте;
  • Размери: 36х35 см; 40х38см.

В опаковката:

  • 1 брой със щампа по избор

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.