Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 2 броя шноли Ez combs TV707

6,00 лв

Комплект от 2 броя шноли Ez combs TV707 #04524

Особености:

Не е необходимо да харчите купища пари прически при фризьор, след като можете да оформите косата си по 20 различни начина, при това само с един аксесоар. Представяме ви комплект от два броя шноли Ez combs. С тях можете да разрешите косата си и след това да я прихванете с шнолата. Без значение дали вечно бързащото, ангажирано и работещо момиче, затрупаната с лекции и задачи студентка или грижовната домакиня, всяка дама заслужава да бъде с красива и стилна прическа всеки ден. Винаги носете една от шнолите в дамската си чанта, за да сте подготвени във всеки един момент.

Описание:

Шнолите Ez Combs дават възможност на дамите да си правят страхотни прически навсякъде и по всяко време и то само за няколко минути. На всяка жена ѝ се е случвало поне веднъж да закъснява за среща, за работа, за лекции и да трябва набързо да си спретне някаква прическа. Благодарение на шнолите вече това няма да е проблем. С тях ще си спестите време и средства от посещението при фризьор. Експериментирайте смело и бъдете всеки ден с различни прически. Това е идеалният подарък за тези, които обичат да се грижат за външния си вид и да бъдат в крак с модата.

Как функционира:

Аксесоарите са лесни за употреба. С тях мигновено ще се сдобиете с различна и стилна прическа. Необходими са само около 5-6 секунди и доза фантазия и ще бъдете с впечатляваща нова прическа. Захващането на косата е здраво и стабилно като няма опасност при бягане прическата. Не напряга и не дърпа косата. С шнолите Ez Combs всяка дама може да оформи над 20 вида прически при това в домашни условия.

Дизайн:

Шнолите са приложими както за дълги, така и за къси коси. Изработени са от здрав и устойчив материал. Същевременно той е и мек - не драска, не боде, не скубе косата и не предизвиква дискомфорт. Шнолите са леки и удобни. Размерите им са практични. Те са изключително красиви – истински бижута в косите. Предлагат се в две цветови разновидности. Декорирани са с мъниста и бляскави камъчета.

Технически характеристики:

 • Цветови комбинации: черно и бяло; бяло и карамелено.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Комплект от 2 броя шноли Ez combs.
2021-04-19

Доволна съм обслужването и от продуктите

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.