Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Пластмасов куфар с ластички, 4500 бр в комплекта TV1186

24,00 лв

Пластмасов куфар с ластички, 4500 бр в комплекта TV1186 #10450

ОПИСАНИЕ:

Позволете на вашата дъщеря да развихри своето въображение и да сътвори чудесни гривни. С комплекта пластмасов куфар, в който се съхраняват 4500 броя многоцветни ластичета, задачата е изключително лесна.

ОСОБЕНОСТИ:

Комплектът се допълва от уред за плетене, с помощта на който вашето момиче ще изплете една гривничка за нула време. Ластичките са в ярки цветове, привличащи вниманието на всеки. В комплекта има още и различни аксесоари, които да добавят нотка на индивидуалност към изработената от детето ви гривничка.

Куфарът е универсален с много приложения. Идеален за съхранение на мъниста, камъчета, цветчета и най-разнообразни малки консумативи за красиви ръчно изработени бижута. Куфарчето се затваря плътно само с едно щракване за безопасно съхранение и транспортиране, 

Продуктът е лек и удобен за носене. Има стабилна дръжка, благодарение на която детето ви може да го носи навсякъде и да твори през всяка свободна минута. Пластмасата, от която е изработен, е лека, но пък изключително здрава – не се тревожете, че куфарчето ще се повреди след няколкомесечна употреба. 

Куфарчето е страхотен органайзер за всяка малка госпожица, чиято страст е да плете гривнички за своите най-близки. Забравете за хаоса по пода или пък върху бюрото на вашето дете – това куфарче ще ви спести дългите минути, които ще трябва да отделите на събирането на стотиците ластички. 

Можете да разделите ластичките по цветове – куфарчето има достатъчно отделения, така че да можете да вземете веднага нужния ви цвят. Подарете това куфарче на детето си. Бъдете сигурни, че ще го усмихнете. Комплектът е страхотен повод да прекарвате време заедно в приятни разговори и творене на красоти.

Комплектът е подходящ за деца на 3-годишна възраст. Препоръчително е да не оставяте без надзор детето си, докато то си играе. Плетенето на ластички развива не само въображението на детето, но и фината му моторика. То ще се научи да движи пръстчетата си изключително бързо, така че да направи една гривничка само за няколко минутки.

Комплектът е страхотен подарък за всяка малка госпожица. Поднесете й го по случай нейния рожден ден, имен ден, Празникът на детето, Великден, Коледа или Нова година. Тя ще остане очарована от него. Ако пък се чудите какво да подарите на детето на най-добрите си приятели, то куфарчето е идеалното решение. Ще влезе в употреба веднага. Нека детето ви не губи ценни часове пред синия екран на телефона или телевизора, а да работи с ръцете си.

ДИЗАЙН:

Пластмасовият куфар е изключително компактен и практичен. Можете да го съхранявате без проблем навсякъде. Мястото в него е разпределено на 3 нива и 15 отделения, които събират около 300 ластички. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Размер – 15*15*15 см;
  • Материал – пластмаса;
  • Подходящ за – момичета;
  • 3 етажа.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Пластмасов куфар за съхранение на ластички
  • Уред за плетене
  • 4500 бр гумирани ластички 
  • Аксесоари

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.