Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Безжична прахосмукачка 2 в 1

600,00 лв

Купи на кредит

Безжична прахосмукачка 2 в 1 #01729

Безшумен и практичен уред

Безжичната прахосмукачка използва вградена батерия, която позволява презареждане. Можете да я използвате свободно без да сте ограничени от дължината на кабела, както при обикновените уреди. Създадена е с олекотен дизайн и удобна за захващане форма. Може да стои и да се съхранява изправена, като заема съвсем малко място.

Прахът и събраните частици се събират в сваляем пластмасов контейнер, който позволява измиване. Благодарение на силната ѝ засмукваща сила успява да събере дори и по-едри и тежки частици. При този модел не се нуждаете от допълнителни консумативи, а просто да изсипвате съдържанието на контейнера след употреба.

Уредът работи с безшумни мотори и е идеален избор за семейства с малки деца или възрастни хора. Можете да я използвате върху всякакви повърхности и материи – килими, мокети, твърди подове, ламиниран или лакиран паркет, теракота. Почистващата глава притежава фини четчици, които задържат и обират и най-фините частици прах и оставят блестящи повърхностите.

2в1 приложение

Дръжката и почистващия накрайник на изделието могат да се свалят, като изделието се превръща в малък портативен уред. Към комплекта е приложен тесен, издължен накрайник - четка - за употреба на тесни пространства. Благодарение на тази екстра можете да я използвате в колата за изсмукване на праха от тапицерията и пода на автомобила. Към основният корпус на изделието е монтирана стойка допълнителната четка.

Технически характеристики

  • Материал: ABS;
  • Сила на шум: <65 dB;
  • Батерия: Вградена;
  • Мощност: 95 W;
  • Напрежение: 14.8 V.

Какво се намира в опаковката

  • 2в1 безжична прахосмукачка;
  • Технически инструкции;
  • Гаранционна карта за 12 месеца.
А чували ли сте за “Електрическите метли”?

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.