Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Изключително мощна и компактна 100 W прахосмукачка за автомобил AUTO CLEAN3

26,40 лв

33,80 лв

-22%

-7,40 лв

Изключително мощна и компактна 100 W прахосмукачка за автомобил AUTO CLEAN3 #02289

Над 95 процента успеваемост


Едни от най-мръсните места, в които човек пребивава всеки ден е именно автомобилът. Не само заради съществуващите в градския въздух прах, тежки метали и микроби, но и поради простата причина, че колата е не просто част от движимата собственост, тя е и втори дом. Това е особено валидно, когато автомобилът се използва всеки ден за по няколко часа, което прави мобилните прахосмукачки особено необходими. Тази изключително мощна и компактна прахосмукачка е толкова силна и прецизна, че успява да елиминира над 95 процента от виреещите микроби и мръсотии по повърхностите в колата. Успехът й се дължи не само на силата й, но и на включените специални накрайници чрез които могат да бъдат достигнати и най-тесните процепи и труднодостъпни места.

Работи при сухи и при мокри повърхности


Основно нейно предимство е, че успява да работи и при сухи, и при мокри повърхности и съответно да засмуче и отстрани всякакъв вид мръсотия от прах през косми, насекоми, напластена мръсотия, едри и дребни частици до разлята течност. Това е особено важно, когато в автомобила се возят деца и домашни любимци.

Захранващият кабел е дълъг 5 метра


Освен малките си размери, предимство на тази прохусмокачка е изключително дългият кабел – 5 метра, което я прави изключително мобилна с възможност да обхване цялата кола, включително и багажникът. Погледнато логически това е и дължината на един стандартен автомобил. В същото време тъй като тя се захранва директно от акумулатора чрез контролното табло при шофьорското място в колата, това елиминира нуждата от електрически контакти и удължители. По този начин може да бъде използвана буквално навсякъде.


Технически параметри

 • Цвят: оранжево, синьо, черно;
 • Материал: ABS;
 • Работно напрежение: DC-12V;
 • Мощност: 100W;
 • Оборот на вентилатора: между 2800 и 3000 оборота в минута;
 • Размери: дължина 34 см; широчина 9,5 см.;
 • Захранващ кабел с дължина 5 м.;
 • Накрайници: четка за ъгли и два различни по размер сплескани накрайника за труднодостъпни места;
 • Лесно сменяеми торбички за боклук и филтри.

Какво ще получите в пакета

 • Компактна прахосмукачка за автомобил;
 • Захранващ кабел 12 V с дължина 5 метра;
 • 2 броя допълнителни накрайници;
 • Инструкция за употреба;
 • Гаранция 12 месеца.

2019-05-31

Лесна поръчка, бърза доставка. Тествах я, става за по- незамърсена кола. 100 вата не са достатъчни за някои замърсявания и събиране на някои боклуци. Не събира всички косми и дори с накрайник не достига до всички места. Някои камъчета, пясък, могат да се върнат обратно през отвора. Повърхността трябва да се минава многократно, но има резултат. Не е този, който очаквах, но става. По- скоро е за дамска или по- поддържана отвътре кола. Иначе е много лека, удобна за ползване, с дълъг кабел и се захранва от самата кола, което е удобство. Описанието е на английски и китайски, с много малки букви, но няма какво толкова да се описва.

  2019-01-17

  Правила съм различни поръчки и поръчвам същия продукт за втори път, защото 4sales са коректни и точни при оказването на помощ в избора и в изпълнението на обявените Общи условия за пазаруване.

   2018-11-22

   Защото предлага търсения от мен продукт

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.