Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масивно колие с големи кристали с различни форми D16

22,50 лв

Масивно колие с големи кристали с различни форми D16 #05392

Описание:

Търсите нещо повече от женственост, краста, стил.  С  нашите дамски колиета може да имате всичко. Подчертаната женственост винаги е правела впечатление, а какво по-подходящо „оръжие“ от изисканото дамско колие. Заложете на тази стихия и си придайте нов женствен имидж. Декорирайте най-прекрасните форми от вашето тяло с малко, ценно и красиво бижу. Дамски колиета и огърлица могат да са идеален подарък за някой, който ще ви вземе дъха, или ако самата вие искате да се поглезите и обичате красиви бижута.

Особености:

Дизайнерското колие е изработено от неръждаема стомана и има оригинален стил. Излъчва нежност и подчертава по добър начин женственото излъчване на всяка дама. Сложете го на важно за Вас събитие и със сигурност ще усетите мъжките погледи, насочени към вас. Дизайнерските бижута имат свой собствен и уникален стил и са създадени в съответствие с актуалните модни тенденции. Едно от основните предимства на носенето на дизайнерското бижу е, че при изработката му е обърнато внимание на всеки отделен детайл и то е създадено според фантазията на популярен творец в областта на модата. Представляват интересно допълнение към тоалета ни. Днес редица прочути дизайнери предлагат свои бижута и с това успешно утвърждават позициите си в модния бизнес. Те се отличават със своя блясък и усещане за лукс.

Дизайн:

Масивно кристално колие с големи кристали с различни форми. Играта на проблясващите кристали го прави много оригинално и красиво. Масивно, официално, класическо и много стилно колие. С това колие очите на всички ще бъдат вперени във вас!

Характеристики: 

  • Възможност за регулиране на дължината;
  • Цвят: Многоцветен;
  • Избягвайте допир с химикали;
  • Не мокрете;
  • Пазете от удар;
  • Почиствайте с мека кърпа;
  • Сваляйте по време на сън.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.