Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колие от три синджира с индивидуални закопчалки 3в1 D82

5,80 лв

Колие от три синджира с индивидуални закопчалки 3в1 D82 #06749

Oписание:

Много стилно и елегантно колие от три части, които може да използвате заедно или поотделно. Дизайнът на колието е нов, популярен и с голямо търсене. Трите синджира са с различна дължина, като най – вътрешния плътно прилепва към врата, има масивна и плоска плетеница, която много естетично се комбинира със втория, който е с по – голяма дължина, но има фина и нежна плетеница. Третия синджир има спираловидна плетеница с нов дизайн, която е много търсена и популярна. Трите части на колието ви дават възможност да въведете повече разнообразие и стил във визията си без да влагате прекалено много средства. Колието може да използвате както в ежедневието така и за различни събития като: сватби, празненства, посещения на клубове, рождени дни, фирмени срещи. Дизайнът на колието е елегантен, изчистен, то е подходящо да бъде комбинирано с всички стилове облекла. 

Особености:

Колието е съставено от три части, които може да използвате заедно или поотделно. В комбинация с трите си части, колието е по – масивно и атрактивно, привлича вниманието, докато използвайки синджирите поотделно, те са по – дискретни, но също добавят стил, елегантност и завършен вид на вашия тоалет. Колието, заедно и поотделно, може да използвате с всеки вид деколте, риза, потник, подходящо е да се комбинира както с ризи, така и с рокли. Много атрактивно и предизвикателно се комбинира с потници с презрамки и V образни деколтета, засилва вашия чар и неустоимо излъчване.

Дизайн:

Плетениците използвани за синджирите на колието, са с нов и моден дизайн, който е популярен и търсен. Свеж и новаторски, дизайнът на колието със сигурност ще ви направи неотразими и ще добави повече самочувствие към вашето настроение. Трите синджира на колието, са с различна дължина и плътност, като най – външния и вътрешният, са с масивна плетеница, а този в средата е с фина плетеница. Трите плетеници са различни, но  комбинацията между тях е много естетична и успешна. Вътрешния синджир има плетеница, която го оформя като плосък и масивен, плътно прилепващ към врата, който приятно хармонизира със средния синджир, който има фина и нежна плетеница, но е с по – голяма дължина. Третият синджир има спираловидна плетеница, оформена от издължени елементи, които са подредени два по два и пада дъговидно под другите два синджира. 

Технически характеристики:

  • Цвят: Сребрист / Златист;
  • Размери:
  • С1:37 см;
  • С2:48+6 см;
  • С3:52+6 см;
  • Нето: 123.8 гр.;
  • Материал: Цинк, сплав.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Колие от три синджира с индивидуални закопчалки 3в1;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.