Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Изящно и нежно перлено дамско колие D1

23,50 лв

Изящно и нежно перлено дамско колие D1 #05363

Описание:

Красотата на колието се подсилва от съчетанието на перли с различна големина и форма.Перлите са най- скъпите от всички органични скъпоценни камъни. Когато в перлена мида попадне песъчинка или някакъв микроскопичен предмет, за да намали дразненето раковината на мидата се затваря и покрива песъчинката със седефен слой. Перлите основно се оценяват по своята големина, цвят, блясък и правилна форма.

Особености:

Изключително стилен, красив и уникален аксесоар, който е и нещо повече от това, което изглежда. Моделът е подходящ не само за подарък, но и за ежедневно използване ако обичате красивите аксесоари. Стига бижута да се поддържат правилно, всеки ден може да бъде толкова ярки, колкото  като нови!  При този вид бижута не трябва да се използва много вода за поддръжката му, просто избягвайте киселинна и алкална и влажна среда. Почистете със суха гъба.

Дизайн:

Изключително качествена изработка, Колието е подходящо за изискани дами на всяка възраст. Изработено е от стъклени перли, кристали и метални елементи. Колието е масивно и доста тежко. Фабрика за бижута на Шенжен Jiaqi е специализирана в производството на висок клас европейски и американски модерни бижута и бижута от корейски звезди. Нашата цел е да създадем повече изненади и чудеса за всеки дългосрочен клиент, който си сътрудничи с бижутерийната фабрика Shenzhen Jiaqi чрез солидно осигуряване на качеството и непрекъснато въвеждане на нови модели.

Характеристики:

  • Размер на перлите:
  • 4 реда : 4 мм перли;
  • 2 реда: 7мм;
  • 1 ред:дупчени напречно 8 мм;
  • Дължина на колието: 45 см с удължител 50 см;
  • Всички метални елементи са сребро 925.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.