Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Синджир масивна двойна верига с катинар D76

5,50 лв

Синджир масивна двойна верига с катинар D76 #06743

Oписание:

Притежаването на различни модни аксесоари, ви дава възможност лесно да разнообразявате своята визия, да изглеждате по – стилни, елегантни, различни. Този модел синджир, представлява двойна верига, като вътрешния кръг е с по – малък диаметър от външния. Елементите на веригата са с отличаващи се макси размери, но приятна заоблена форма. Целта на този аксесоар е да изпъква. В долната част на външния кръг има закачено катинарче.  Аксесоарите с катинари са много подходящи за младежкия стил и излъчване, те придават повече уникалност и привличат внимание. Освен за разнообразяване на ежедневния стил, може да се използват от всички възрасти в спортно елегантния стил, което ще придаде повече свежест и младежки стил. 

Особености:

Този тип аксесоар е подходящ са всеки вид ежедневно облекло и спортно елегантния стил. Той има характерно младежки стил, който позволява повече екстравагантност, оригиналност и създава по- интересно излъчване. Аксесоарът е подходящ и за подчертаване на артистичната натура, при събития свързани с модерното изкуство, свързани с рисуването, музиката, скулптурата. Аксесоарът е масивен, привлича вниманието, подходящ за комбиниране с облеклата от всеки сезон. Той може да се съчетае със всеки вид деколте, като това ви дава безгранична възможност да го комбинирате с всички дрехи във вашия гардероб. Аксесоарът може да се използва и като подарък за участниците в различни видове изяви, с награден характер, като сувенир, или просто подарък за рожден ден, имен ден, други събития.

Дизайн:

Аксесоарът има стилен и оригинален дизайн, той се отличава от масово използваните аксесоари, като това дава възможност, да се подчертае собствен стил и излъчване. Масивните аксесоари, правят лицето и фигурата визуално по – фини, което ги прави много подходящи както за дамите с по – едра фигура, така и за тези, които искат да придадат по – крехък и елегантен вид. Масивната двойна верига може да използвате в различните сезони, като тя успешно се съчетава с деколте на потник, блуза с къс ръкав, поло. Това ви дава множество различни приложения към вашето облекло и стил, независимо от това кога ще решите да използвате този аксесоар. Аксесоарът може да използвате както в комбинация с блузи, панталон и дънки, така и с рокли с дълга и къса дължина, с високо деколте или V образно такова. Сребристият цвят на аксесоарът е подходящ за комбинация с други аксесоари, в този цвят, като те могат също да бъдат масивни, но не е задължително.

Технически характеристики:

  • Цвят: Сребрист, златист;
  • Размери:
  • Вътрешен кръг: 24 см;
  • Външен кръг:30 см;
  • Катинарче: 3.8х2 см;
  • Нето: 0.069гр.;
  • Материал: Сплав.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Синджир масивна двойна верига с катинар;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.