Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Готик кожен нашийник с шипове в различни цветове D30

6,00 лв

Готик кожен нашийник с шипове в различни цветове D30 #05444

Описание:

Коженият нашийник е изработен от изкуствена кожа. Той е декориран с метални шипове. Дължината може да се регулира, според индивидуалните нужди. Вие, дами, изненадайте господата с нестандартна и провокативна визия. Преживяванията, които ще Ви донесе са повече от впечатляващи и със сигурност ще искате да повторите. Ако можем да съчетаем думите екстравагантна, еротична и рок в едно, то този модел е идеалното нагледно пояснение. 

Особености:

Нашийникът се поставя на врата. Закопчайте го, според Вашите размери и предпочитания. Не пристягайте, важно е да се чувствате комфортно и удобно. Не пречи на свободното движение. Търсейки начини да предложим на всяка жена възможност за различен външен вид, стигнахме до извода, че трябва да се смесват стилове. Стил на обличане, начини на гримиране и умело комбиниране на нещо старо и ново е една от основните ни мисии. Приложението на този кожен аксесоар е много голямо. Черната кожа, заедно с металните шипове се превръщат в страхотно допълнение на блуза, потник или рокля. Търсенето на универсален аксесоар подходящ за всяко въображение вече може да спре.

Дизайн:

Перфектен готик нашийник с големи шипове, изработен от кожа. Моделът е с регулираща дължина на закопчаване. Материята не предизвиква дискомфорт и раздразнения по кожата на тялото.  Дизайнът на аксесоара е  провокативен и дързък. Когато искаме да си купим нещо различно понякога прибягваме към нови и нетипични за някои жени аксесоари. Този красив аксесоар ще допълни перфектно вашата визия.

Характеристики: 

  • Кожа + шипове от сплав;
  • Дължина 43 см;
  • Ширина 2,5 см;
  • Тегло на продукта 57 гр;
  • Различни цветове.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие чокър с шипове;
  • Транспортна опаковка.
Препоръчваме ви също:

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.