Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Интересно дамско колие кожен чокър с катинар сърце D26

6,50 лв

Интересно дамско колие кожен чокър с катинар сърце D26 #05432

Описание:

Женската оригиналност и сексапил се ценят изключително високо в мъжкото съзнание. Когато уверена в себе си жена се изправи пред насълзения жаден поглед то тогава се осъзнава, че жената определя правилата. Ежедневно има разпределяне на слаби и силни, но винаги има начин за преразпределяне на силата от едни на други. Вие, дами, изненадайте господата с нестандартна и провокативна визия. Преживяванията, които ще Ви донесе са повече от впечатляващи и със сигурност ще искате да повторите.

Особености:

Бижутата могат да привлекат внимание и да послужат като фокусна точка за обикновения или неутрален тоалет, да подсилят официалния или просто да добавят поп цвят и блясък на всяка дреха, която иначе би изглеждала скучна. Масивно, официално, класическо и много стилно колие. С това колие очите на всички ще бъдат вперени във вас! Не пристягайте, важно е да се чувствате комфортно и удобно. Не пречи на свободното движение.

Дизайн:

Чокър от велур с метален катинар във форма на сърце /два ключа в комплект/ Едно качествено колие винаги може да разкрие индивидуалността и красотата на една дама. Колието представлява изключително лесен начин, с който не само може да се отличим от останалите, а и да привлечете техните погледи. Дамските колиета са всъщност аксесоар, който лесно може да разкраси един елегантен тоалет.  

Характеристики: 

  • Поставя се на врата чрез катинара;
  • Размер на продукта 34 см дължина и 1,7 см ширина,
  • ключалката може да се отваря и затваря (2 ключа на яка);
  • Тегло на продукта 30 г;
  • Различни цветове: бял, жълт, червен, лилав, зелен, син, черен, оранжев, светло розов, кафяв, бежов, светло син, розов, тъмно син, сив, тъмно зелен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие чокър в цвят по избор;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.