Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Интересен холограмен чокър с халка в средата D32

3,20 лв

Интересен холограмен чокър с халка в средата D32 #05446

Описание:

Чокър огърлиците - нашумяха през последните няколко сезона. Въпреки това те са топ тенденция при бижутата и нямат намерение да се оттеглят. Дамите, които искат да направят впечатление на всяка цена през следващата година трябва да ги имат задължително сред бижутата си - плътно прилепнало за врата колие. Носенето на такъв тип колие всъщност далеч не е нова тенденция, а добре възродена стара. Познатият ни чокър датира чак от 90-те години на XIX век. Тенденцията е чокърът да бъде плътен и богат на много катове украса. 

Особености:

Избягай от стандартните модели бижута и виж колко разнообразни приложения могат да имат. Изборът е много голям, а поводите много, за да се сдобиете с тези уникални бижута за всеки един ваш тоалет. По този начин вниманието се насочва по-скоро към украсяване и разкрасяване на цялата женска фигура отвъд облеклото.  Изборът е много голям, а поводите много, за да се сдобиете с тези уникални бижута за всеки един ваш тоалет. Важното е то да ви нося добри емоции и да ви накара да се чувствате неотразима всеки ден, в който го носите.

Дизайн:

Бижуто е изключително красиво и стилно и е подходящо за различни специални поводи, подарък или ежедневие. Изработено е от качествена кожа и метална бижутерийна сплав, която не предизвиква алергии. Изключително впечатляващо чокър колие от новата колекция. Възможно е леко нюансиране на цветовете реалност-снимка, в зависимост от настройките на монитора.

Характеристики: 

  • Дължина 44см (регулируем диапазон 35см ~ 42см);
  • Ширина 1,8см;
  • Тегло на продукта 22гр;
  • Различни цветове.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х колие чокър;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.