Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модерен кожен чокър с голяма халка отпред D28

4,00 лв

Модерен кожен чокър с голяма халка отпред D28 #05442

Описание:

Бижутата са наша страст, слабото ни място. Всяка жена обича блясъка на ново колие, или докосването на сребро и благородни метали до шията си. Гривни, обици, гердани, колиета, диадеми – всички те са в списъка на любимите ни вещи. Но най- много колиетата. Първо, защото колиетата привличат поглед върху меките извивки на жената, върху нейната шия. Жените са нежни създания. Те имат нужда от внимание, от разбиране, от любов. И когато не получават достатъчна доза от тези неща, те се стремят да ги привличат по всевъзможни начини. Понякога дори с бижута.

Особености:

Всъщност всяка от нас се опитва да бъде оригинална и различна от другите. За това започваме да търсим все нови и нови бижута, каквито нито една от приятелките ни няма. Но в даден момент възможностите се изчерпват. Бижутата ни носят щастие. Те ни карат да се чувстваме добре. Имаме чувството, че сме по-красиви, по-желани, по-забележими. 

Дизайн:

Приятно е да срещаш одобрителните погледи на околните. Но за да те видят, трябва да привлечеш тяхното внимание. Това е причината да се суетим пред огледалото. Така се появяват ангелските звънци, които подрънкват и блестят на шията ни – един страхотен начин да се разкрасим с още един накит. Едно бижу прави специална и скъпа всяка дреха. Днес бижута не се купуват еднократно. Те са начин да изразиш себе си, настроението ни в даден момент.

Характеристики: 

  • Аксесоар, подхождащ на всеки аутфит и повод;
  • Дължина 40 см;
  • ширина 1,6 см;
  • Диаметър на пръстена 6см;
  • Тегло на продукта 38 гр;
  • Различни цветове.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой колие в цвят по избор;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.