Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кожен нашийник и кожена шапка в стил БДСМ – STL26

14,20 лв

Кожен нашийник и кожена шапка в стил БДСМ – STL26 #04284

Особености:

Разнообразете сексуалният си живот, добавяйки кожени нашийник с шипове и кожена шапка. За почитателите на БДСМ – това е правилният избор! Изненадайте дамата до Вас! А Вие, дами, изненадайте господата с нестандартна и провокативна визия. Преживяванията, които ще Ви донесе са повече от впечатляващи и със сигурност ще искате да повторите.

Описание:

Аксесоарите са подходящи за специални интимните моменти, когато искате да разнообразите преживяванията. Ще внесат доза еротика и по-екстремни изживявания. Нашийникът, както и шапката биха били чудесно допълнение към облеклото Ви за вечерното парти. Материята не предизвиква дискомфорт и раздразнения по кожата на тялото.

Как функционира?:

Нашийникът се поставя на врата. Състои се от две тесни кожени ленти свързани по между си чрез кожени елементи и метални капси. Закопчайте го, според Вашите размери и предпочитания. Не пристягайте, важно е да се чувствате комфортно и удобно. Не пречи на свободното движение. Шапката се поставя на главата.

Дизайн:

Коженият нашийник е изработен от изкуствена кожа. Той е декориран с метални шипове и големи халки с възможност за допълнително закачане на вериги. Дължината може да се регулира, според индивидуалните нужди. Шапка е черна, изработена от кожа. Тя е с изчистен дизайн. И двата аксесоари се предлагат в черен, червен, бял, розов, цвят бордо и прозрачно. Дизайнът провокативен, дързък и предизвикателен. В стил БДСМ е.

Технически характеристики:

  • Две части.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Кожен нашийник и кожена шапка в стил БДСМ;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.