Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Екшън камера WDV5000 WiFi Връзка за Android и iOS, водоустойчива

148,00 лв

179,00 лв

-17%

-31,00 лв

Купи на кредит

Екшън камера WDV5000 WiFi Връзка за Android и iOS, водоустойчива #00892

Особености

Wifi екшън камера с дистанционно WDV5000 водоустойчива.

Падна първия сняг и започнаха въпросите на клиенти за екшънкамери. Представяме модела WDV5000 – отлично оборудван и на силно конкурентна цена.

В комплектацията влизат инфрачервено дистанционно управление, стойки за каска и колело и кабел за зареждане и инструкция за ползване. Изключително компактното и леко (68 грама без защитния кейс) тяло с метално шаси е дом за 5 МегаПикселовия CMOS сензор и обективът с фиксиран фокус, позволяващи FULL HD видеозапис и снимки до 8 МП. Отгоре се намират спусъкът и информационното екранче за нивото на заряд и оставащото време/броя снимки. От лявата страна са бутоните за включване и активиране на безжичната връзка, от дясната – HDMI, AV OUT, MicroUSB портовете и мястото за карта памет (поддържа до 32 ГБ). Бутоните имат своите повторители върху прозрачния кейс, предпазващ от удари и вода.  Липсата на дисплей на гърба отваря място за 1000 мАч батерия, което прави възможно да се снима практически цял ден(при всички тестове първо свършваше токът на таблета или телефона, използван за Wi-fi визьор, или мястото на картата памет).

Започваме с базовото снимане. Монтираната камера се командва удивително лесно. Използването на MOV формат с Н.264 кодек постига съместимост с плеърите на компютъра Ви и телевизорите. Особено ни хареса режимът с 60 кадъра в секунда при 720Р – дава допълнителна детайлност при бързите клипове и режимът SlowMotion. Ъгълът на видимост е 120 градуса, напълно достатъчни за панорамни кадри.

Продължаваме с режима с външен екран. Върху кутията на камерата има визуален QR код, даващ достъп до приложението SYMAGIX за ANDROID и iOS. След като го изтеглите и инсталирате, минавате към сдвояването на двете устройства. От менюто Wi-fi изберете SY5000_WIFI и след като се закачат, активирайте приложението. Освен да следите картината можете и да променяте някой настройки и виждате обхвата на безжичния достъп и нивото на батерията на камерата. Препоръчваме го и на хора с малки деца – допълнителна сигурност е да можете да виждате малкия си скиор какво прави в момента(разбира се в рамките на обхвата на Wi-fi връзката). Ако искате да прегледате цял клип с висока резолюция не забравяйте, че преди възпроизвеждане той се копира с паметта на таблета/телефона, което може да трае дълго. Има и няколко милисекунди забавяне на образа, имайте го впредвид когато снимате през тъчскрийна.

Няколко финални думи. WDV-5000 е зарибяваща. Купете я и тя ще ви даде прекрасни спомени, без да правите компромиси с бюджета си. По белите писти, по велоалеите, на плажа, дори под вода това ще е новият ви любим аксесоар.

Основни функции

 • Фото – снимки с резолюция 8 и 5 МП
 • Видео – режими FULLHD 1080p 30 FPS, 720p 60 или 30 FPS
 • Pc camera – може да се ползва и като висококачествен аксесоар за компютър
 • Защита от прах, вода, и удари – с защитния калъф е защитена до 10 метра дълбочина, както и при падане
 • Дистанционен екран и спусък – за несравнимо удобство при заснемане и преглед на снимките и клиповете
Основни предимства на екшън камерите
Технологията в екстремните преживявания
С какво качество можем да снимаме
Най-добрите екшън камери
Мога ли да снимам под вода
Какво да вземем предвид при избора на екшън камера
Как да изберем надеждна екшън камера
История и еволюция на екшън камерите
За какво се използват екшън камерите и как те се отличават
2017-04-19

Преди малко си поръчах тази страхотна екшън камера. Възползвах се от намалението, надявам се да остана доволен. Нямам търпение да пристигне.

  2017-02-08

  Поръчах камерата и дойде на следващия ден. Всичко е наред.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.