Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Водоустойчива Wi-Fi спортна камера SJ6000 SC3

61,00 лв

Водоустойчива Wi-Fi спортна камера SJ6000 SC3 #07240

Описание:

Тази Wi-Fi спортна камера ще ви позволи да заснемете всичките си спортни експлойти в Full HD. Благодарение на водоустойчивия си калъф, ще ви даде възможност да снимате под вода с дълбочина до 30 метра. SJ6000, Full HD 1080P е с 12 милиона пиксела, 140 градуса широк ъгъл, поддържа WiFi 50 метра, може лесно да се свърже с мобилни телефони, компютри, таблети, поддържа IOS, операционна система Android и е оборудван с професионален APP софтуер. SJ6000 поддържа онлайн изтегляне и онлайн съхранение.

Особености:

Висока степен на качеството, ясна картина при заснемане на видео. В комбинация с подходящи аксесоари, камерата може да се прилага на различни места и за различно оборудване. Можете да изтегляте видеоклипове на мобилния си телефон, докато записвате. Скачане с парашут, бънджи скокове, скално катерене, гмуркане, сърфиране, ветроходство, крос кънтри, въздушна фотография, всички ваши хобита могат да бъдат записани и споделени. Тази wifi спортна камера ви дава възможност да записвате всичките си спортни приключения във висока разделителна способност. Тя ви позволява да снимате с пълна HD резолюция на изображението (1920x1080 пиксела), за да преживявате моментите отново и отново. Може да се използва и като камера със същата разделителна способност, така че да не пропуснете нито един от най-добрите моменти. Вече няма да бъдете блокирани от климатични условия или водна среда, наистина водоустойчивата спортна камера идва със своя перфектно водоустойчив калъф, който ви позволява да снимате в екстремни условия. Водоустойчивата сертификация по стандарта IPX8 позволява използване при дъждовно време и под вода дълбочина до 30 метра. Компактният му размер му придава безупречна преносимост, свързана с многобройните възможности за фиксиране. Можете също да го прикрепите към ръката си, към кормилото или към предното стъкло на автомобила си, за да го използвате като бордова камера.

Дизайн:

Портативната камера SJ6000 е с малък и компактен размер, компактна акрилна водоустойчива структура на корпуса, водоустойчива до 30 метра, акрилна, прозрачна. За да видите вашите снимки или видеоклипове, е много просто, камерата предлага две възможности: Тя има 2-инчов LCD екран, който ви позволява да гледате вашите изображения директно от устройството. Има вграден Wi-Fi за да можете да гледате изображенията на живо от устройство с Wi-Fi връзка на принципа P2P. Така че можете да записвате директно на картата с памет на вашия фотоапарат, свързана към вашия смартфон или тъчпада, чрез специално приложение. Можете да поставите micro SD карта с максимален капацитет от 64 GB (не е включена), за да запишете вашите експлойти. Следователно вашите изображения ще бъдат запазени в паметта, за да се заснемат без проблеми със съхранението. Функцията за дистанционно записване може да бъде осигурена от смартфона, като се използва приложението, предоставено с камерата. След това вашите снимки и видеоклипове ще придобият друго измерение, тъй като ще бъдат стартирани дистанционно.

Технически характеристики:

 • WiFi връзка;
 • 12 MP камера;
 • Full HD 1080P;
 • 2 инчов екран;
 • Формат на изображението: JPG;
 • Мащабиране: x4 цифрово увеличение;
 • Памет: Слот за Micro SD карта до 32 GB;
 • Цвят - черен.

Съдържание на пакета:

 • 1 х Wi-Fi портативна спортна камера;
 • 1 х Комплект за монтаж;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.