Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Поставка за душ слушалка с вакуум TV469

6,50 лв

Поставка за душ слушалка с вакуум TV469 #05725

Описание:

Идеален пример как с минимални средства може да внесете собствен стил и уют в банята. Закрепването става изключително здраво и лесно. Излишно е да пробивате теракотните плочки или стените в банята ви, за да закрепите вашата стойка за душ, използвайте стойка с вакуумни крачета ! Благодарение на система от болтове, които изпускат въздуха, вакуумните крачета се закрепят много здраво и стабилно. Продуктът може да бъде прикрепен към стената, към тавана или към стената на душ кабината. Тя може да бъде поставена на вакуумната чаша. Тази поставка ще се хареса както на възрастни, така и на деца.

Особености:

Поставка за душ слушалка с вакуум, която се монтира лесно и стабилно за слушалката на душа. Мобилна стойка / поставка / държач за душ. Изключително удобна и практична, особено при пътуване - за хотели, къщи за гости, бунгала (където стойката в банята често липсва, или е неудобна). Възможна употреба и в дома / квартирата. Без нужда от пробиване или лепене. Функционален и естетичен, а също така включва свободното движение на душа на стената или на всяко друго място. Без пробиване лесно се закрепва към стена, стъкло и дори метална повърхност. Потребителят в рамките на секунди може да премести аксесоара в удобна позиция без много трудности. Съвременните поставки имат уникални свойства - издържат при температури от –20 до + 60 С, издържат на товари до 20 кг. 

Дизайн:

Стенна стойка за дyш слушалка, изработена от виcoĸoĸaчecтвена пластмаса в бял цвят с вакуумна вендуза.Tя e нaдeждeн aĸcecoap зa Baшaтa бaня, здpaв и ycтoйчив нa мexaнични въздeйcтвия и пoчиcтвaщи пpeпapaти. Намира приложение както за домашна употреба, така и за хотели, къщи за гости и други. Cтoйĸaтa зa душ ce захваща зa cтeнaтa здраво и стабилно, благодарение на вакуумната вендуза, която ще откриете в ĸoмплeĸтa.

Технически характеристики:

  • Име на продукта: вендуза за баня;
  • Материал на продукта: пластмаса;
  • Монтират се с помощта на вакуумни чаши, което осигурява силна фиксация;
  • Без да уврежда повърхността на стената;
  • Тегло на продукта: 52гр (2 броя);
  • Размер на кутията: 12 х 9,8 х 4,5 см;
  • Размер на продукта: 6.5 х 3.5 х 4 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 х поставка за душ слушалка;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.