Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Action camcorder HD 720P Най-ниска цена в България

119,00 лв

Купи на кредит

Action camcorder HD 720P Най-ниска цена в България #00865

Особености

Отваряме кутията без особени очаквания. Първата изненада -  в отделението с аксесоарите е пълно. Стойките са от качествена пластмаса, всички резби на лостчетата за настройка са метални и фиксират здраво. Самата камера въпреки миниатурните си размери стои добре в ръка. Управлението й е опростено благодарение на екрана с тъчскрийн, изпълващ цалата задна част. Когато е поставена в защитния калъф разполагате с повторители на бутоните за включване и спусъка, намиращи се отгоре. Отдолу са буксата за зареждане и слотът за карта памет ( работи с MicroSD клас над 6 и капацитет до 32 ГБ). Отляво е селекторът за смяна на трите режима на работа:                                                                                                        

1.Фото – прави снимки.

2.Видео – записва видеоклипове. Записът се извършва докато свърши батерията или мястото на картата памет. Разликата в качеството на записите VGA и 720Р се усеща най – вече когато снимате бързо движещи се обекти на силна светлина. За кадрите вечер е необходимо допълнително осветяване на снимания обект.

3.Авто – може да се ползва като видеорегистратор. Автоматично прави клипчета по 5 минути. Когато се запълни паметта изтрива най-стария запис и презаписва върху него, така че винаги остават най-новите. Ако екранът угасне - можете отново да го запалите с кратко натискане на бутона за включване.

И в трите режима можете да ползвате четирикратно цифрово увеличение на образа. С пълна батерия прави около 90 минути запис, отговарящ на 16 ГБ в режим HD.

Няколко думи за екрана с докосване. Разбира се, няма как да го ползвате когато камерата е в калъфа ( същото се отнася и до микрофона за запис на звук! ). В останалите случаи това е улеснение. Освен че указва колко снимки/време за запис ви остава, екранът е удобен дори и за хора с големи пръсти.

Преглеждането на записаните материали е лесно. Разпознава се от компютъра и в двата режима – като флашпамет и уебкамера. Клиповете във формат .AVI се четат от всички плеъри, както и смарттелевизори.

Можем уверено да заявим – тестът е издържан. Това е напълно функционален продукт на несравнимо достъпна цена  Изберете го като подарък за дете, първи избор за свикване без страх от счупване или просто като спътник сред природата.

Основни функции

 • Фото – снимки с резолюция 1.3, 3 и 5 МП ( с интерполация);
 • Видео – режим 720p 30 FP;
 • Екран – 2 инча с тъчскрийн;
 • PC camera – може да се ползва и като висококачествен аксесоар за компютър;
 • Защита от прах, вода, и удари – с защитния прозрачен кейс е защитена до 10 метра дълбочина, както и при падане;
 • Аксесоари – зарядно  12/24 волта, кабел USB, кейс, стойки за каска, за предното стъкло и за кормилото на велосипед, преден щит и инструкции за употреба;
2017-04-21

Въпреки малките си размери, този Action camcorder е страхотен и много удобен. С него мога да правя снимки, да заснемам видео, както и да го използвам като видеорегистратор в колата. Толкова много функции в една устройство на невероятна цена.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.