Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Action camcorder HD 720P Най-ниска цена в България

119,00 лв

Купи на кредит

Action camcorder HD 720P Най-ниска цена в България #00865

Особености

Отваряме кутията без особени очаквания. Първата изненада -  в отделението с аксесоарите е пълно. Стойките са от качествена пластмаса, всички резби на лостчетата за настройка са метални и фиксират здраво. Самата камера въпреки миниатурните си размери стои добре в ръка. Управлението й е опростено благодарение на екрана с тъчскрийн, изпълващ цалата задна част. Когато е поставена в защитния калъф разполагате с повторители на бутоните за включване и спусъка, намиращи се отгоре. Отдолу са буксата за зареждане и слотът за карта памет ( работи с MicroSD клас над 6 и капацитет до 32 ГБ). Отляво е селекторът за смяна на трите режима на работа:                                                                                                        

1.Фото – прави снимки.

2.Видео – записва видеоклипове. Записът се извършва докато свърши батерията или мястото на картата памет. Разликата в качеството на записите VGA и 720Р се усеща най – вече когато снимате бързо движещи се обекти на силна светлина. За кадрите вечер е необходимо допълнително осветяване на снимания обект.

3.Авто – може да се ползва като видеорегистратор. Автоматично прави клипчета по 5 минути. Когато се запълни паметта изтрива най-стария запис и презаписва върху него, така че винаги остават най-новите. Ако екранът угасне - можете отново да го запалите с кратко натискане на бутона за включване.

И в трите режима можете да ползвате четирикратно цифрово увеличение на образа. С пълна батерия прави около 90 минути запис, отговарящ на 16 ГБ в режим HD.

Няколко думи за екрана с докосване. Разбира се, няма как да го ползвате когато камерата е в калъфа ( същото се отнася и до микрофона за запис на звук! ). В останалите случаи това е улеснение. Освен че указва колко снимки/време за запис ви остава, екранът е удобен дори и за хора с големи пръсти.

Преглеждането на записаните материали е лесно. Разпознава се от компютъра и в двата режима – като флашпамет и уебкамера. Клиповете във формат .AVI се четат от всички плеъри, както и смарттелевизори.

Можем уверено да заявим – тестът е издържан. Това е напълно функционален продукт на несравнимо достъпна цена  Изберете го като подарък за дете, първи избор за свикване без страх от счупване или просто като спътник сред природата.

Основни функции

 • Фото – снимки с резолюция 1.3, 3 и 5 МП ( с интерполация);
 • Видео – режим 720p 30 FP;
 • Екран – 2 инча с тъчскрийн;
 • PC camera – може да се ползва и като висококачествен аксесоар за компютър;
 • Защита от прах, вода, и удари – с защитния прозрачен кейс е защитена до 10 метра дълбочина, както и при падане;
 • Аксесоари – зарядно  12/24 волта, кабел USB, кейс, стойки за каска, за предното стъкло и за кормилото на велосипед, преден щит и инструкции за употреба;
2017-04-21

Въпреки малките си размери, този Action camcorder е страхотен и много удобен. С него мога да правя снимки, да заснемам видео, както и да го използвам като видеорегистратор в колата. Толкова много функции в една устройство на невероятна цена.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Камери за екстремни спортове

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.