Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Две в едно - фасунга за крушка и щепсел за контакт

3,60 лв

Две в едно - фасунга за крушка и щепсел за контакт #06331

Описание:

Този продукт служи за свързване на крушка с цокъл E27 към контакта посредством адаптер. Устройството е предназначено за работа с контакти, които са по стандартът за Европа. Инсталацията става лесно, чрез включване на устройството в контакта. Това малко устройство ще бъде Вашата магическа пръчка!  Устройството има компактен дизайн, който позволява лесната му преносимост до удобно за използване електроснабдено място. Устройството има бял пластмасов корпус, със заоблени ръбове,  копче за включване и изключване подаването на ток към разклонителя. Устройството е напълно безопасно за употреба. С тази добавка може да превърнете всеки контакт в осветително тяло. Подходящата е за всякакви лампи,изработена е от PVC матирали и метал.Устойчивост на високи температури.Лесна е за инсталиране и безопасна за използване. Трябва да имате този продукт две в едно фасунга за крушка с щепсел за контакт.

Как функционира:

Съществува и ,,реципрочното“ устройство – т.н. щепсел-фасунга, и тя от 50-те г. Тази пък щуротия е за да си включите крушка там, където няма цяла лампа, но пък разполагате с контакт! Това е фасунга, която завършва с обичайните два щифта за включване в обикновен стенен контакт. Характерен за джаджата е стилният дизайн и компактни размери. Изключително удобен за използване в дома или офиса. Фасунга с щепсел за включване в контакт. Подходяща за крушка с цокъл E27. Накрайникът разполага с превключвател за включване и изключване.Щепселът е токовземащо електроинсталационно изделие за временно присъединяване към токозахранващата мрежа. Имат здрав корпус на тялото, надеждна електрическа връзка на щифтовете и кабела, както и надеждна изолация и добро механическо захващане на кабела за електрическата защита за ползвателя на изделието.  Изключително практична и удобна. Поставя се в контакта и имате приятна нощна светлина. Чудесна декорация за вашите спалня, детска, коридор, веранда, баня, мазе и къде ли още не.

Дизайн:

С тази добавка може да превърнете всеки контакт в осветително тяло. Подходящата е за всякакви лампи,изработена е от PVC материали и метал.Устойчивост на високи температури.Лесна е за инсталиране и безопасна за използване. Със своя компактен и минималистичен дизайн ще се впише дори и в най-изчистения домашен дизайн. Устройството има бял пластмасов корпус, със заоблени ръбове, черно копче за включване и изключване подаването на ток към разклонителя. Устройството е напълно безопасно за употреба. Устройството има компактен дизайн, който позволява лесната му преносимост до удобно за използване електроснабдено място.

Технически характеристики:

  • Фасунга за крушка, с удобен щепсел;
  • С него можете да превключвате "Вкл./Изкл." режима на осветлението;
  • Цокъл: Е27;
  • Височина: 44 мм;
  • Номинален ел. ток: 6А.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х фасунга;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.