Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Тактически часовник за оцеляване паракорд 5 в 1 Rinnady

30,60 лв

Тактически часовник за оцеляване паракорд 5 в 1 Rinnady #06010

Описание:

Представяме ви едно незаменимо допълнение към вашия тактически преход или разходка в гората, а именно тактическия часовник за оцеляване паракорд 5 в 1 Rinnady. Часовника може да закупите за вас или да бъде идеалният подарък за приятел, брат, чичо, баща, колега от работа. Така с този подарък ще избегнете скучните и безлични подаръци преди, които сте подарявали, а в същото време този подарък ще бъде наистина много практичен и иновативен, с което сме сигурни, че всеки мъж би се зарадвал.

Особености:

Самия часовник е вплетен в гривна за оцеляване, която е снабдена с някои дреболии, които ще ви бъдат необходими ако сте от хората, които ходят по походи, за риба, лов или сте турист на разходка, този часовник може да ви спаси живота във всяка критична ситуация.  И най-основната му функция разбира се е да бъде часовник, с който ще се ориентираме за времето. Идеалния аксесоар с който ще впечатлите всички. Много от мъжете предпочитат нещо практично и заменят обикновения часовник с такъв вида.

Дизайн:

Модерния дизайн на часовника, го прави изключително привлекателен за много мъже. Кварцовия часовник е преплетен с паракорд въже, което може да се разплете много бързо при нужда от въже, което дълго около метър. Закачения компас на каишката ще ни напътства по нашия поход и така няма как да се изгубим. В самата закопчалка на часовника има също скрити някои много полезни инструмента. Като например има вграден кремък, който ще ни послужи да запалим огън вечерта, когато стане студено, а трябва да се стоплим. Другото с което разполага е малко острие, което може да ни послужи много добре във всякакви ситуации. И не на последно място има вградена свирка, която ще ни помогне да бъдем намерени по лесно ако сме се изгубили и ни търсят.

Технически характеристики:

 • Размер на пакета: 19 см х 7 см х 1 см;
 • Тегло на пакета: 84 гр;
 • Материал: паракорд, пластмаса, метална сплав;
 • Цветове: тъмно зелен, ​​сив, зелен, бежов, камуфлаж;
 • Включва: паракорд, свирка, нож, компас, часовник, кремък.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 брой Тактически часовник за оцеляване паракорд 5 в 1 Rinnady;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.
2020-12-17

са точни и коректни

  2020-07-30

  Практичен и на добра цена

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.