Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мegaphone - Слушалки с микрофон

27,99 лв

Мegaphone - Слушалки с микрофон #03901

Особености:

Ако търсите се високоговорител и радио усилвател,то ''Multi-function Megaphone'' е за Вас. Този презареждащ се уред Ви гарантира дългосрочна употреба. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност, едни от водещите фактори при закупуване на кой да е продукт.

Дизайн: 

Първата уникална  функция, която веднага ще Ви впечатли е неговият специален дизайн, а литиевата  му батерия е напълно затворена, което обезопасява уреда и предотвратява евентуални проблеми при боравенето с него. Обшивката на високоговорителя е изработена от ABS материал. Дизайнът наподобява калъф с каишка , позволява да се носи около талията. 

Как работи?

Едно от основните предимства е потенциалът за дългосрочна употреба. ''Multi-function Megaphone'' - усилвателят напълно позволява съчетаване - както с работния Ви процес ,така и със свободното време. Интелигентният му метод на зареждане съкращава времето за заряд. Това прави употребата му екологична, сигурна и безопасна. На Вас остава да се насладите на дълги часове качествен звук с помощта на едно единствено изделие.

Екстри:

Има функция за ниска консумация на енергия и същевременно дълъг период за възпроизвеждане на звук. Съчетава достъпна цена и компактност,което го прави идеален за съчетаване с почти всякакви дейности.

Приложение:

Чудесен продукт за разнообразие от дейности. Подходящ за преподаване, екскурзоводско обслужване, насърчаване на продажбите и реч и др. Изделието притежава качества за широк спектър на приложение.

Технически характеристики:

  • Модел: К8;
  • Цвят: Черно, червено (цветът се изпраща на според наличностите в склада);
  • Входно напрежение: 5V/500 MAH.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Кабел за микрофон;
  • USB кабел.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.