Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Двойно USB зарядно за кола KLGO TC-03

15,00 лв

Двойно USB зарядно за кола KLGO TC-03 #04843

Особености:

Пътувате често и прекарвате часове зад волана, а батерията на любимия ви телефон се изтощава точно в момента, в който ви е нужен, за да провеждате делови разговори? За ваше успокоение и щастие ви предлагаме USB зарядно за кола.

Как функционира?

Зарядното е универсално и е подходящо за всички видове USB кабели. С него съвсем спокойно може да зареждате всеки вид телефон, докато пътувате по работа или отивате на почивка със семейството си. Спокойствието, че имате възможност да комуникирате с колеги, роднини или по работа е гарантирано. Устройството е изключително компактно, може да го поставите в чанта, джоб или в жабката на колата, така то винаги ще ви е под ръка. Използва се много лесно, просто го поставяте на мястото на запалката в автомобила си и включвате към него USB кабела. То е с един изход за зареждане. Когато е поставено правилно, то ще започне да излъчва лека светлина.

Дизайн:

Свързаните устройства се разпознават автоматично. Оптимизиранан процес на зареждане, удължава живота на батерията. Лесно и бързо свързване благодарение на USB-C. Зарядно устройство за зареждане в автомобил / камион. Специално оптимизирани вътрешни проводници, които са идеални за зареждане на смартфони и таблети. Здрави щепсели с висока механична устойчивост. LED индикатор дава информация за състоянието на устройството. 

Технически характеристики:

  • USB зарядно за кола;
  • Компактни размери;
  • Подходящ за зареждане на мобилни устройства, MP3 плейъри и таблети;
  • За да го използвате го поставете на мястото на запалката в колата;
  • Разполага с един изход за зареждане;
  • Има светодиоден индикатор.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х USB зарядно;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.