Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Професионална тонколона MBA 8802

499,00 лв

Купи на кредит

Професионална тонколона MBA 8802 #01272

Особености

Още едно предложение за професионално саунд оборудване, което ще Ви изненада с мощен звук и голяма сила. Тонклоната MBA 8802 притежава два големи говорителя от 15 инча и 3 инчов говорител за високите тонове. Благодарение на двата си буфера, изделието произвежда масивен и дълбок басов тон, чиито вибрации ще можете да усетите.

Колоната работи с честотен обхват между 40 Hz и 18 KHz. Достигната честотност от 18 KHz е подходяща за възпроизвеждане на електронна музика, докато ниският диапазон за хип-хоп, рап или рок музика.

Заедно с продукта получавате и два wireless микрофона, които имат широк сигнал до 7 метра. За да се подсигури добрият сигнал е монтирана специална антена, която подобрява безжичния контакт. Ще откриете и втора антена за радио.
Изделието работи независимо от захранване с електричество от мрежата. Използва оловно-базирана, акумулаторна батерия с живот 4 часа при постоянна работа. Тя достига капацитет от 12 Ah.

Екстри

Една от най-големите екстри на тонколоната е, че тя е съвместима с висококачествени Hi-Fi стерео системи. Можете да направите връзка със CD /DAC плейър, Hi-Fi слушалки или грамофон. Това е голямо предимство за аудиофилите, които не правят компромис със звученето.

Изделието се сдвоява безжично, използвайки Bluetooth с таблет, лаптоп или телефон. Интегрира се също с Mp3 плейър, Ipod, както и видео и аудио плейъри.  Можете да се включите и към DVD и телевизор, чрез AUX аудио кабела, който ще намерите в опаковката.

Предвиден е вход за USB флаш драйв, както и място за поставяне на карта SD. Като допълнение в интерфейса на колоната ще откриете и вход за включване на кабел за микрофон.

Можете да използвате изделието за да включите инструмент към него.Така ще го използвате като усилвател за Вашата китара. Благодарение на доброто си басовото възпроизвеждане е подходящо и за бас китари.

От задната страна е разположен дигитален дисплей, който Ви показва режима на работа, а над него са контролерите за плейбек.

Приложение

Тонколоната е подходяща за пускане на музика на открито, на площади или външни сцени. Може да се използва като професионална озвучителна система за клубове и заведения.

Ако предпочитате домашното преживяване, то я ползвайте за озвучаване на домашното Ви кино, включете я към грамофон, CD/DVD или Mp3 плейър.

Технически характеристики

 1. Модел: 8802;
 2. Материал: Пластмаса;
 3. Възпроизвеждане: Активна, стерео;
 4. Мощност: *400 W;
 5. Електрическо захранване: 220 V, 50Hz;
 6. Честота на работа: 50 Hz- 18 KHz;
 7. Акумулаторна батерия: 12 Аh;
 8. Време на работа: 3-4 часа;
 9. Памет: SD карта;
 10. Интерфейс: AUX, USB;
 11. Говорител: 2* 15 инча;
 12. Обхват на микрофон: 7 м;
 13. Свързване: Bluetooth, кабел;
 14. Размер: 44 х 105 х 38 см;
 15. Тегло: 25 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 1. Колона MBA 8802;
 2. Безжичен микрофон 2 броя;
 3. Дистанционно управление;
 4. Аудио кабел;
 5. Захранващ кабел;
 6. Гаранция 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Тонколони 15 инча

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.