Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Универсално дистанционно управление TV279

10,20 лв

Универсално дистанционно управление TV279 #03672

Особености:

Ако търсите универсално дистанционно управление, или сте повредили ,или загубили оригиналното с това ще управлявате повече от едно устройство наведнъж. RM-88E е най-новото 3 в 1 универсално дистанционно управление ,което може да контролира едни от най-известните марки телевизори, VCD и DVD плеъри, произведени в или извън Китай.

Дизайн:

Изработен от устойчив ABS материал. Продуктът постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на кое да е дистанционно управление.

Как работи?

Особеното при това дистанционно управление е фактът,че се отличава се с лесно и бързо настройване. Боравенето с RM-88E дистанционно управление е максимално опростено. Използвате непосредствено след закупуване. Благодарение на периметъра на действие вашето приближаване или отдалечаване от устройството не пречи на правилното функциониране, тъй като действа и от далечно разстояние. На Вас остава да се насладите на безгрижни часове пред екрана.

Екстри:

Има функция за автоматично само настройване ''Auto Code Searching''. Дистанционното управление е създадено така,че да намалява консумацията на енергия. Съчетава достъпна цена и компактност,което го прави идеален вариант за всеки дом.

Приложение:

Чудесен продукт за дома. Идеален за употреба,тъй като се синхронизира отлично с някои от най-популярните марки на пазара. Изделието притежава качества за широк спектър на приложение.

Технически характеристики:

  • Размер: 176.4 x 46.8 x 25.6 mm;
  • Дистанционното се захранва от 2 бр. АА батерии (3V) ,които не са включени в комплекта;
  • Това дистанционно е подходящо за Вашето TV/VCD/DVD устройство;
  • Действа в обсег до 8м;
  • Какъв е периодът на активна употреба;
  • В зависимост от определени обстоятелства издръжливостта варира.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Универсално дистанционно управление RM-88E.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.