Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шиещ се калъф за волан American eagle

10,40 лв

Шиещ се калъф за волан American eagle #03996

Особености:

Воланът на Вашия автомобил вече се е износил, има дефекти или просто искате да го предпазите от захабяване. Препоръчваме Ви да използвате калъф. Представяме Ви шиещ се калъф за волан, изработен от висококачествена еко кожа. Той ще бъде красив и стилен акцент в интериора. Гарантира дълъг живот на волана на Вашия автомобил. Ще спестите време и средства за поставянето на нов волан. Аксесоарът е практичен и удобен.

Описание: 

Калъфът предпазва волана от наранявания, замърсяване и други влияния. Успешно  прикрива вече износения стар волан. Прави го като чисто нов. Чудесно се вписва в интериора, създавайки свеж вид. Дава усещане за комфорт по време на шофиране. Не се изплъзва и не предизвиква изпотяване на ръцете. Прави добро сцепление. Захватът му е удобен. Лесен е за  поставяне. Необходимо е да прекарвате през дупките шнура и да издърпвате, Не са необходими игли или други инструменти.

Как функционира?

Изпънете калъфа по дължината на волана. Придържайте с пръсти, докато намествате. Изпънете по волана с помощта на върха на пръстите. След като сте наместили калъфа, промушете кожения шнур през дупката, започвайки отляво. Оставете няколко сантиметра свободен шнур от вътрешната страна на калъфа. Целта е накрая да бъде завързан с другия край и да бъде скрит. Продължете с прокарването на шнура, увивайки го на равно разстояние, като същевременно придържате кожата добре изпъната. Следвайте неперфорираните зони за перфектна симетрия. След като приключите с нанизването, оставете свободен шнур. Завържете двата свободни края на кожения шнур на възел, така че те да бъдат скрити, за да се запази естетичния вид на целия калъф. Отрежете излишното и се насладете на новата придобивка.

Дизайн:

Калъфът представлява правоъгълно парче в черен цвят. Изработен е от мека висококачествена еко кожа. По нея има сектори със симетрични дупки, през които да преминава кожения шнур за зашиването му. Дизайнът на калъфа е стилен и семпъл. Перфектно пасва на интериора. Кожата създава усещане за комфорт и удобство по време на шофиране, като не позволява воланът да се изплъзне от ръцете.

Технически характеристики:

Размери:

  • L 40 – 42 см;
  • XL 44 – 48 см;
  • XXL 48 – 52 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Шиещ се калъф за волан American eagle, в размер по избор;
  • Кожен шнур.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.