Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Автоматичен диспенсър The magic tap TV55

14,00 лв

Автоматичен диспенсър The magic tap TV55 #04513

Особености:

Ако ви е омръзнало постоянно да разливате, дори когато използвате диспенсър, то е време да се сдобиете с автоматичния диспенсър The magic tap. Той ще улесни ежедневието ви. Би бил чудесно допълнение за дома, офиса, за детски парти център, детска градина, класна стая и изобщо места, където е необходимо да има достъп до напитки. Малчуганите около вас със сигурност ще бъдат доволни. Уредът би бил чудесно допълнение и дори към едно парти, например.

Описание:

Наливате на любимата напитка вече ще става бързо, лесно и дори забавно. Всичко това е благодарение на автоматичния диспенсър The magic tap. В този страхотен уред ще се влюбят всички – и малки, и големи. За децата ще бъде като игра да си налеят вода, например. По този начин ще ги стимулирате да приемат повече течности през деня. Той е практичен и удобен. Забравете за разлятата течност по плота или за петната от кафе. Диспенсърът е подходящ за употреба както в домашни условия, така и в офиса.

Как функционира?

Работи с помощта на 2 броя АА батерии, които са включени в комплекта. Употребата на диспенсъра е изключително лесна. Спестява усилия и време. Монтирайте го на бутилката, с която желаете да го използвате. За го използвате, само трябва да натиснете синия бутон, а преди това да поставите чаша отдолу. Течност автоматично ще потече. Може да заредите бутилката, с каквато напитка желаете – вода, сок, фреш, мляко, чай и много други. С негова помощ прецизно и лесно ще наливате, без да разливате наоколо или да се налага да накланяте цялата бутилка. За разлика от обикновените ръчни диспенсъри, автоматичният не изисква да го помпите, за да бъде използван.

Дизайн:

Диспенсърът е изработен от устойчива пластмаса. Цветът му е бял. Той е малък и лек и може лесно да се пренася, когато пътувате. Подходящ за всички бутилки с диаметър на гърлото до 50 мм, за съдове, чиято дълбочина е до 30 см, както и за различни контейнери (от половин галон и нагоре). Изработен е така, че не капе.

Технически характеристики:

  • Тегло на уреда заедно с опаковката: 150 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Автоматичен диспенсър The magic tap;
  • 2 броя АА батерии.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.