Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Парктроник с 4 водоустойчиви сензора, 4 нива на предупреждение, LCD екран PK13

38,00 лв

59,00 лв

-36%

-21,00 лв

Парктроник с 4 водоустойчиви сензора, 4 нива на предупреждение, LCD екран PK13 #01470

Всеки шофьор знае, че паркирането в днешни времена се превръща във все по-голямо предизвикателство, поради увеличения трафик и брой автомобили. Мястото е все по-малко, а и не винаги има добра видимост за лесно маневриране. Трудността се увеличава с влошането на времето, особено през есенно-зимния сезон. Но благодарение на ултразвуковите устройства за определяне на разстоянието при спиране или т.нар. парктроници, вече може да си спестим доста нерви, а също и неприятни надрасквания и други следи от удари.

Минимален размер, лесен за монтаж

Представеният модел на китайският производител MyHung впечатлява с  минималистичния си дизайн и изчиистени линии. Изработен е от комбинация на високочествен полимер и метални сплави и идва с четири сензора, които да разположите по външната част на купето.

Датчиците се предлагат  в широка цветова гама, решена в най-попурярните автомобилни цветове. За да ги поставите в комплекта е включена специална фреза и необходимите кабели. Монтирайте всичко според инструкциите, поставени в пакета. Параметрите от сензорите ще следите на специалния LCD екран, който през нощта свети с ярка LED светлина, така че да вижда какво се случва дори при пълна тъмнина в купето.

Четири нива на звукова аларма

Поставени от четирите страни (обикновено това са предната и/или задна броня) датчиците използват ултразвук, за да засичат разстоянието до други обекти от околната среда. Те разполагат с широк обхват на действие, така че да получите пълна представа за случващото се около вас, дори и при намалена видимост, особено нощно време.

В зависимост от това разстояние получавате различни цветови и звукови аларми на дисплея, когато паднете под 1.5 метра дистанция.  Най-интензивно е предупрежението при 80 до 30 м, като засичането е на всеки 10 см. По този начин ще получите точно ориентация в какво положение да завъртите волана, за да може спирането ви да бъде максимално безопасно и правилно.

Издръжливост на климатични условия

Изработени, за да издържат на промени във времето, сензорите на парктроника са водоустойчиви и функционират без засечка при температурни разлики от -40 до +80 ℃. Устройството разполага с мощна анти-магнитна резистност, което на практика означава, че прецизността му няма да бъде повлияна от други електронни устройства в автомобила.

За да го включите просто свържете диспля със запалката в колата. Подобно на други автоаксесоари и този продукт работи с ток в диапазона +/- 12 до +/- 3V . Не забравяйте да го изключите от захранването след спиране и излизане от купето, защото консумацита на електричество при спрян двигател може да доведе до падане на батерията на акумулатора.

Технически характеристики

 • Марка: MyHung;
 • Захранване: +/- 12 до +-3V;
 • Датчици: 4;
 • Консумация: 20 – 200 mA;
 • Контролен блок: Blu-Ray LCD, свети през нощта;
 • Разстояние на засичане: от 1.5 метра до 80 – 30 см;
 • Размер на опаковката: 25х15х3 см;
 • Тегло: 350 гр.

В комплекта

 • 1 контролен блок;
 • 1 зумер (ел.устройство за звукови сигнали);
 • 4 сензора;
 • 2.5 м кабели;
 • 1 фреза;
 • 1 кабел за захранване;
 • 2 броя стикери;
 • Инструкции за употреба.
Какъв парктроник да изберем за автомобила?
Ползите от парктроника
2020-09-09

Има продукти , които отговарят на моите търсения и е лесно да избереш това , от което се нуждаеш.

  2020-05-02

  Поръчах си.Дойде бърза.Сам го монтирах.РАБОТИ ДОБРЕ засега.
  ДОВОЛЕН СЪМ.

   2019-08-28

   харесва ми

    2019-04-02

    Защото има хубави продукти

     2018-06-29

     Доволна съм 


      2018-06-27

      Заради продуктите които предлагате

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

       Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

       Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.