Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Парктроник с осем датчика за изключително прецизно паркиране PK8

112,00 лв

199,00 лв

-44%

-87,00 лв

Купи на кредит

Парктроник с осем датчика за изключително прецизно паркиране PK8 #01475

Парктроник с осем датчика за изключително прецизно паркиране

Много начинаещи шофоьори, а и не само, изпадат в паника, когато трябва да паркират автомобила в по-тесни пространства. Често това води до неприятни надрасквания и други повреди, а не са редки и скандалите, избухващи между водачите. За да си спестите всичко това на помощ идва технологията. Един доскоро скъп продукт, е вече достъпен и навлиза на пазара, за да улесни живота на много шофьори. Парктроникът е уред състоящ се от няколко сензора, свързани към контролен блок и дисплей вътре в автомобила. Те използват ултразвук, за да отчетат дистанцията до другите обекти от заобикалящата среда, като сигнализират за опасно приближаване чрез звукови и светлинни сигнали.

Осем датчика за пълна картина

Представеният модел на QXNY идва с 4+4 сензора, които да инсталирате на предната и задната броня. Те засичат обекти както отпред/отзад на превозното средство, но също и острани. Те показват оставащото място до околните предмети и ви помагат да регулирате волана в случай, че се приближите опасно близо. Едновременно може да следите до осем различни обекта. Освен визуално картина, имате и няколк звукови аларми, организирани според степента на близост. Може да ги настройвате от специалния SETбутон, разположен на горната част на дисплея. От двете страни имате и копчета за увеличаване или намаляване на звука.

Датчиците се активират при различни интервали в зависимост от това, къде са разположени. Тези отзад се включват от 2.2 метра и стигат до 30 см, а тези отпред започват от 1.2 метра и също отчитат до 30 см.

Устойчив на климатични промени, работи дори и в мъгла

Изработени от здрави пластмасови и метални сплави, индикаторите са изключително устойчиви на промените във времевите условия и могат да функционират безотказно при температурни инверсии от порядъка на -30 до +80 ◦С градуса. Те са също така водоустойчиви и не се влияят от натрупан сняг, прах или пясък. Ще ви спестят много нерви и неприятности, в моменти на изключително слаба видимост като при гъста мъгла или нощем на слабо осветени улици.

Индикаторите се предлагат в различни цветове, като разработчиците са се постарали да предложат палитра обхваща всички по-популярни нюанси. За да ги монтирате в комплекта са вкключени необходимите инструменти, като от компанията-производител предупреждават преди да пристъпите към поставянето им, прецизно да измерите разстоянието, заради дължината на свързващите ги жици.

Ярък екран, дори и на тъмно

Повече не е нужно да се озъртате на една или друга страна, докато паркирате. Всичко необходимо за положението на автомобилите наоколо, дистанцията от бордюра е изписано на екрана пред вас. С чудесна графика, показваща нагледно вашето превозно средство и данните за другите обекти ще знаете във всеки един момент дистанцията. Информацията постъпва мигновенно от свързания с датчиците контролен блок. Специалните звукови сигнали пък ще ви предупредят, когато сте опасно близо до някой от тях. Няма да имате проблеми и през нощта, дисплеят е с инсталирани LEDсветлини и ще свети ярко дори и при пълна тъмнина в купето. Производителите са помислили и за ярките слънчеви дни, тъй като обикновено той се поставя на таблото, където е удобен за виждане. Специален калъф-козирка създава необходимата сянка и картината остава видима.

Контролният панел се захранва през включен в комплекта кабел, свързан с акумулатора, а екранът – през запалката на колата. Изключвайте устройството след спиране на автомобила, за да избегнете изтощаване на акумулатора.

Технически характеристики:

 • Марка:QXNY;
 • Модел: NY9090-8;
 • Брой сензори: 8;
 • Диаметър: 18.5 мм;
 • Консумация: 100mA - 300mA;
 • Захранване:10.5V - 16V DC;
 • Акуратност на засичане отпред: 1.2 м до 30 см;
 • Акуратност на засичане отзад: 2.2 м до 30 см;
 • Размер на опаковката: 25х15х7 см;
 • Тегло: 1. 2 кг.

В комплекта:

 • 1 контролен панел;
 • 1 екран;
 • 1 кабел за захранване към запалката;
 • 8 сензора;
 • 8 Кабела за свързване;
 • 1 кабел за захранване към акумулатора;
 • Фреза-втулка;
 • Инструкции за употреба.
Какъв парктроник да изберем за автомобила?
Ползите от парктроника
2020-05-27

добра оферта според мен

  2018-09-03

  ок

   2018-07-20

   Харесват ми офертите, които предлагате. Намирам това, което търся.

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.